Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15 éves fiú vagyok 165-167cm...

15 éves fiú vagyok 165-167cm kb. Mekkora leszek felnőtt koromra kb?

Figyelt kérdés
Én vagyok az osztályba a legkisebb fiú és nagyon zavar... tudnátok valami ötletet amivel nőhetnék?

2015. jan. 3. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk?
2015. jan. 3. 19:56
 2/7 anonim válasza:
Menj el sportorvoshoz és a lábszárad hosszúságából megmondják a körülbelüli végleges magasságod! :)
2015. jan. 3. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet ezt előre megjósolni sem

Ami biztos 15-18 között nőnek nagyot a fiúk .

2015. jan. 3. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez igy lenne ahogy írod 2 es, ott is várakozó lista lenne,mint a protézis műtéteknél .
2015. jan. 3. 20:04
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Valóban alacsony vagy 8. Osztályban ekkoràk a fiúk és a többség miután elballag akàr 1 nyàr alatt 10-15 cm- t is nő.

Milyen magas az apukád?

-A fiúk vagy olyan magasra nőnek mint az apjuk,vagy magasabbra,ritka hogy alacsonyabbak legyenek,de előfordul elvétve.

-Ha magasabb nàlad 177-182 cm körüli az apukád akkor még igen sokat fejlődhetsz,csak későnérő vagy ês lehwt hogy 16-18 éves korodban fogsz hirtelen megnyúlni.

Mikor kezdél szőrösödni?Spermàd van?

Nemiszerv méret mereven,ernyedten?

Ezekből tudjuk későnérő vagy e,vagy esetleg csak alacsonyabb növésű és mennyit nyúlhazsz mêg

2015. jan. 3. 20:14
 6/7 anonim válasza:
kosaraztam kiskoromba és verseny előtt kötelező volt ugyebár sportorvoshoz menni 11 évesen 155 cm voltam kb.(majdnem a legmagasabb a csapatba) azt mondták hogy 165 cm leszek... most 163 vagyok és 18 éves (lány) (2-es voltam) :)
2015. jan. 3. 20:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt előre nem tudjuk meghatározni. Egy sportorvos talán többet segíthetne ebben. A következő években még van rá esély, hogy nőni fogsz!

A magasságodat nem tudod befolyásolni, mert ez genetikailag öröklött tulajdonság. Annyit tehetsz, hogy próbálj napi legalább 8 órát aludni, sportolj és étkezz egészségesen!

2015. jan. 3. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!