Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van egy lány barátom aki...

Van egy lány barátom aki 168cm és 57 kg. Túl alacsonynak tartja magát. Szerintetek van oka? Szerintem nincs, de nem hallgat rám…!?

Figyelt kérdés

2016. okt. 6. 16:34
 1/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem alacsony. Sőt, az átlagnak is inkább a felső határán van. Pont tökéletes! :)
2016. okt. 6. 16:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem alacsony, pont jo
2016. okt. 6. 16:50
 3/8 anonim válasza:

Szerintem az már nem alacsony.

Én 170 cm magas vagyok és a kisebb ismerőseim mindig mondják, hogy milyen szép magas vagyok. Pedig szerintem nem. A 150 cm az alacsony.

2016. okt. 6. 17:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Szerintem sem alacsony és 15 évesen még szerintem nyúlni is szoktsk még!
2016. okt. 6. 17:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is alacsonynak tartom magam. Ha ugyanis 192 centi lennék, akkor felelne meg a 81 kilóm az orvosi ideálsúlytáblázat kívánatos értékének. :-))
2016. okt. 6. 17:53
 6/8 anonim ***** válasza:
nők között ez már magasabbnak számít sztem
2016. okt. 6. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert hülye, és a sok "női" (Anti-női) magazin telefossa az agyát ilyen baromságokkal, hogy xy túl kicsi, túl kevés, és smink nékül randa vagy.
2016. okt. 7. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Én magasnak tartom magam ugyanennyivel.

Amúgy, ha zavarja keressen egy nála alacsonyabb, önbizalomhiányos! pasit, és pillanatok alatt túl magasnak fogja érezni magát (tapasztalat :( )

2016. okt. 9. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!