Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem borzasztó látni,...

Csak nekem borzasztó látni, ahogy a nők megöregednek?

Figyelt kérdés
Ez olyan elszomorító.
nov. 27. 15:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Egyébként nem kell annyira szomorkodni akkor sem ha egy 9/10es vagy egy 10/10es no öregszik meg

Egyrészt akkor szerencsés másrészt kvara nem tudunk semmit tenni ez ellen.

És rengeteg gyönyörű világsztár no is megöregedett már, és kibírták pedig én tudom hogy egy kimagaslóan gyönyörű nőnek az EGÉSZ élete arról szól hogy ő gyönyörű.

Másrészt már 20 évvel ezelőtt is volt olyan színésznő aki még 60!!! évesen is SZÉP volt a sorozatban amiben játszott pedig akkor még közel sem tartott ott a plasztikai sebészet meg a kencék mint ma.

Akkor vajon mi lesz amikor a ma fiatal gyönyörű nők lesznek 60 évesek lehet hogy Már 35-nek tudnak majd kinézni.

DE az sem lesz baj ha egy szép 60 évesnek fognak majd.

Ha én 80 évesen úgy nézhetnék majd ki mint Medveczky Ilona, semmi bajom nem lenne. Pedig akkor már nem arról fog szólni az élet hogy szép vagy, hanem örülj hogy még élsz.

A szépség mulandó maszlaggal csak a nem szép emberek jönnek.

nov. 28. 11:25
 22/34 anonim ***** válasza:

20

Az a szép aki szép.

És amennyire egyszerűnek hangzik ez pont annyira igaz.

Akkor linkeld már be a szted csúnya szépségkirálynőt.

Mert a 10es skálán biztos hogy nem 5 alatt lesz ami ugye az átlag alatti kategória.

Nem, nem szubjektív a szépség

Az ízlés az.

nov. 28. 11:27
 23/34 anonim ***** válasza:

#22 Nem azt mondtam, hogy csúnya, hanem hogy számomra nem Mo. vagy mitudomén milyen ország legszebbje.

De igen, a szépség pont hogy szubjektív.

Az ízlés is az.

De ki határozza meg, a SZÉP fogalmát?

#20 vagyok

nov. 28. 11:30
 24/34 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy mo vagy akármelyik ország legszebbje

Az hogy ki nyer meg egy ilyen versenyt, annak semmi köze nincs ahhoz hogy ő ott van e a legszebbek között...

ez is annyira egyszerű gondolkodás.

A szépség fogalmát az határozza meg hogy emberek vagyunk, vannak érzékeink és ösztönösen belénk van építve hogy ki szép ki nem szép

Ezért vannak olyan nők akik a szépségük miatt lesznek világsztárok meg olyanok is akikre egész életükben rá sem néz senki

nov. 28. 11:34
 25/34 anonim ***** válasza:
#24 Ez csak egy példa volt arra, hogy a szépség szubjektív. Látom, sikerült megértened, amit írtam. Ja, nem...
nov. 28. 11:37
 26/34 anonim ***** válasza:

Akkor “mitudomen” próbáld már meg elmondani saját szavaiddal hogy miért szubjektív a szépség

Azért mert TE nem láttad mo. legszebbjének az éppen aktuális szépségkirálynőt? xd ok

nov. 28. 11:41
 27/34 anonim ***** válasza:

Uh, vazze! Nagy a baj!

A szépség azért szubjektív, mert nem tudod meghatározni, hogy mi a szép. Csak azt, hogy NEKED mi a szép.

Kapishe?

A szépségkirálynő helyett meg mondhattam volna bárkit, akit valakik szépnek tartanak, kár volt leragadni a példánál.

Részemről nincs több hozzáfűzni valóm.

nov. 28. 12:07
 28/34 anonim ***** válasza:

Na megint jönnek a redditen YouTube commentekben, Facebookon látott klisék

Ja, nem.... nagy a baj!!

Ezeket láttam már vagy 1000x 1000 embertől

Azt hogy mi a szép azt az emberi genetika határozza meg

És az ember, mivel mindekinek ugyanolyan emberi elméje van látja hogy egy arc szép e vagy sem. Vagy a kettő közötti átlagos.

Mint ahogy a Maldív-szigetek is fixen szép, úgy egy szemétdomb is fixen csúnya az emberi elmének.

Az hogy az egyik embernek margot robbie az etalon, a másiknak meg Gal gadot, attól meg mind a két no fixen szép marad.

Tehát az ízlés a szubjektív nem egy nő fix szépsége

nov. 28. 12:16
 29/34 anonim ***** válasza:
Fú, te olyan okos vagy!!! Csak nehogy másnak is véleménye legyen, igaz?!
nov. 28. 12:23
 30/34 anonim ***** válasza:

29 valóban az vagyok

Ha akarnék sem tudnék nem az lenni

nov. 28. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!