Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak nekem borzasztó látni,...

Csak nekem borzasztó látni, ahogy a nők megöregednek?

Figyelt kérdés
Ez olyan elszomorító.
nov. 27. 15:46
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
10. De a helyes pasinak meg szép fiatal nő kell, úgyhogy ezt buktad. :(
nov. 27. 17:02
 12/34 anonim ***** válasza:
93%
Szép fiatal nő vagyok és helyes pasim van.🤷
nov. 27. 17:44
 13/34 anonim ***** válasza:
95%

"De a helyes pasinak meg szép fiatal nő kell, úgyhogy ezt buktad."

Az a pasi is bukta, aki csak egy fokkal szebb az ördögnél. :(

nov. 27. 18:41
 14/34 anonim ***** válasza:

Irigyellek a problémáid miatt

:D :D

Attól, hogy egy nő öregszik még nem kell, hogy ronda is legyen. Pl ott volt az britt királynő. Igazán kedves bájos csinos külseje volt idős korában is.

Aki igényes magára ízléses tud maradni öregen is. Idővel intelligens embereknél változik a prioritás. Már nem a külsőségek a legfontosabbak hanem a lelki és szellemi értékek.

Egyébként meg a sok elhízott, kopaszodó, igenytelen középkorú férfi sem szebb látvány, mint a túlsúlyos, szőrös lábú, zsíroshajú, cicanadrágos családanyák. Egyik nemnek sem kötelező ide jutni. ;)

nov. 27. 19:10
 15/34 anonim ***** válasza:
A férfiak is öregednek, és az ízlés is. A 70 éves Pista bácsinak normális esetben alapból a maga korosztálybeli Ica néni fog bejönni, nem pedig a 30 éves Julika, hiába öregedett meg Ica néni, korához képest igen is nézhet ki jól mindenki. Az, hogy valaki elhagyja magát, az más, de az minden korban előfordulhat.
nov. 27. 20:30
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs igazad a vén fószerek többsége is a fiatal lanyokra hajt. A 20as éveimben jártam rendszeresen úszni. Szinte minden alkalommal odajött valami rozoga vénember, hogy menjek vele a napozóteraszra meg meghív kávera naramcsléra. Komolyan nem tudom mit akartak, az unokájuk lehettem volna rádasul ahogy kinéztek kb belehaltak volna az első együttlétbe. :D
nov. 28. 01:10
 17/34 anonim ***** válasza:
Képzeld el a nők max 5 százaléka szép, a többinek mindegy
nov. 28. 03:46
 18/34 anonim ***** válasza:

17esnek fájdalmasan igaza van, kb. 5% az, aki valaha szép volt, azok 50ig azok is szoktak maradni.

a többinek meg totál mindegy :D

nov. 28. 10:36
 19/34 anonim ***** válasza:

1. Topp komment! :D

Ha Palvin Barbi megöregszik az tényleg szomorú dolog lesz. De másoknak érdemesebb a belbecsre fókuszálni. :D

nov. 28. 11:02
 20/34 anonim ***** válasza:

#17 és többiek

Mit is jelent a "szép". Kinek mi az? Van olyan szépségkirálynő, aki pl. az én szememnek egyáltalán nem szép.

Kérdezem ismét: kinek mi a szép?

N

nov. 28. 11:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!