Más nem érzi azt hogy sok nő csak azért árul vinteden hogy mutogassa milyen jól néznek ki máshoz képest?
Figyelt kérdés
nov. 16. 14:23
1/3 anonim válasza:
Sosem láttam olyan hirdetést, ahol a nő is rajta van. Csak a ruhák.
De biztos van olyan.
Úgyhogy én nem érzem.
De dolgozz a kisebbségi komplexusodon. Tudom, nem pont ez volt a kérdés, de a tanács nálam ingyenes.
2/3 anonim válasza:
Elég butának tartom a felvetést, mert aki szeretné magát mutogatni, arra számtalan jobb platform van, ahol sokkal több ember látná. A vinted nagyon nem ez a közeg.
3/3 anonim válasza:
Nem, soha nem éreztem ezt. Én amúgy szeretem, mikor valaki magán is lefotózza, mert úgy jobban látszik milyen, mint csak egy vállfán lógva. Ha már én nem tudom felpróbálni vásárlás előtt, nem rossz, ha legalább máson látom. Feltételezem, hogy emiatt van olyan, aki fel is veszi, lehet így jobban el tudja adni. Aki meg csak magát akarja mutogatni, nem hiszem, hogy vinteden tenné, sokkal egyszerűbb instára feltölteni pár fürdőruhás képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!