Nem túl vastagok ennek a csajnak a lábai ahhoz, hogy állandóan mutogassa?
2009. júl. 25. 22:40
1/19 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs az alakjával, nagyon is csinos csajszi. :) Én is hasonló alkat vagyok és mindig rövidgatyót, szoknyát hordok... Sosem csesztek le érte... Sőt... :D
2/19 anonim válasza:
Sokkal jobban néz ki, mint sok mostani hokedlilábú gebe, akinek 15 cm van a két combja közt, és képes felvenni miniszoknyát. Na az gusztustalan!
3/19 anonim válasza:
Azért néz ki ilyen bénán,mert fura az a cipő....röviditi a lábát,meg kicsit csámpás is.de amugy sztem a lába nem gáz.
4/19 anonim válasza:
Hokedlilábú gebe:D Áhhh ez mekkoraXD
Egyébként tényleg szép csaj, semmi gond vele, meg a lábaival sem.
5/19 anonim válasza:
dehogy vastag! tök jó az alakja! meg a ruhái:D
6/19 anonim válasza:
Egy kicsit csámpás,de szerintem jó az alakja és a lába is..
7/19 anonim válasza:
Nem vastag, ilyen lenne a normális női láb szerintem... csak manapság a csont és bőr a menő, aki meg nem olyan már fel sem mer venni semmi rövidet nehogy leszólják...ehh.
8/19 anonim válasza:
Szerintem pont jó, úgy ahogy van... Nem értem, mi a baj vele.:D Hogy lenne már vastag a combja? Szerintem töknormális.
9/19 anonim válasza:
szerintem elég robosztus lábai vannak..nem azt mondom, hogy vékonyabbnak kellene lennie, inkább formásabbnak.
10/19 anonim válasza:
Nem túl vastagok, igaza van aki azt írta hogy hokedli lábú, na az gusztustalan. Amúgy meg elég csámpás. De ezerszer szebb a lába mint a 30 kilós "kis"lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!