Miért koszos a körmöm (alatt) állandóan?
Alapból nincs nagyon hosszú körmöm, de ha rövid, akkor is teljesen bekoszolódik alatta. (meg azért néha megnöveszteném kicsit a körmöm...)
-normálisan fürdök, szóval nem vakarózással kaparom le magamról a piszkot
-nem túrkálok az orromban sem :D:DD::DD:D
-nem csinálok semmi extra koszosat (vagy ha igen, akkor megértem, hogy miért koszos a körmöm alatt)
-rendszeresen tisztítom, naponta többször, + fürdésnél körömkefével
Egyszerűen nem tudok mitcsinálni, de annyira igénytelennek tűnik, undorító állandóan az a feketés koszcsík a körmöm alatt :S
Előre is köszi a hasznos válaszokat ! (:
Nekem is szokott koszos lenni alatta,de nekem nem mindig olyan.
Ha koszos akkor én rajzszöggel szoktam kipiszkálni.
Nem kell ehhez koszt vakarni, elég az, ha több dolgot megfogsz, már akkor összegyűlik.
Nekem nagy körmöm van alapból, és nem szokott koszcsíkom lenni.
Ha logikáztok picit, rátaláltok a megfejtésre: minél rövidebb a köröm, annál könnyebben jut alá a szennyeződés. Ha hosszú, akkor nem jut a köröm alá, hosszabb utat kellene megtennie, de így előbb "lekopik" mondjuk már egy sima kézmosás alkalmával is, kefe nélkül. Persze ha mondjuk pl. kesztyű nélkül ültetnék át virágokat és könyékig turkálnék a földben, akkor biztosan olyan lenne, de így nem.
De pont az, hogy néha hosszabb és akkor is ilyen.
[Meg ez a rövid dolog amúgy sem megoldás, mert az én körmeimhez iszonyat csúnya, ha rövid]
Azt meg írtam, hogy tisztítom (körömreszelő végével), de utána 1 órával már megint olyan -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!