Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nem túl vastagok ennek a...

Nem túl vastagok ennek a csajnak a lábai ahhoz, hogy állandóan mutogassa?

Figyelt kérdés

[link]

Mindig rövidnaci és szoknya....Pedig nem épp a legvékonyabb a lába,combja.

2009. júl. 25. 22:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon csinos lány szerintem! Nem "divatos, trendi" a lába. És? Akkor már nem is vehet fel szoknyát, rövidnacit? Unalmas, hogy a városban is csak a fogpiszkáló lábú lányok hordanak rövidet, ebben a tikkasztó melegben is, és méregetik egymást, hogy kin van 3 dkg felesleg.
2009. júl. 25. 23:21
 12/19 anonim ***** válasza:
88%
nehogy már csak a póklábú gizda pics@k vehessenek fel minit, nekem is ilyesmi a lábam, lehet formásabb a konditól, de ez ezerszer nőiesebb!
2009. júl. 25. 23:50
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

nem értem miért kell mindenkit megszolni..

esetleg ha nyáron az illető nem akar hosszú gatyában megsülni miért is ne vehetne fel rövidgatyát?zavar téged ha vkinek vastag a lába?nem mindenki születhet tökéletes alakkal!!!!!

amúgymeg nagyon rendben van a csajszi

2009. júl. 26. 00:29
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
a csaj alakja tökjó, így összhatásra, de ha CSAK a lábát nézzük, az nem vmi formás. nem a vastagságával van baj, hanem a formával. vahogy nemolyan formás. meg nemtúl szexi.
2009. júl. 26. 00:43
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
Kicsit bénán néz ki, hogy van egy csinos felsőteste és vaskosak a combjai, kissé dínószerű az összhatás. de ő tudja, hadd mutogassa magát, ha neki ez esik jól.
2009. júl. 26. 03:06
 16/19 anonim ***** válasza:
39%

hát azt mutogat, amit akar. ha ő szeret rövid cuccokat hordani, akkor miért ne? végülis egészében véve nem ronda csaj.

de a lábai tényleg meglepően vastagok. még soha nem is láttam ilyen vastag lábú lányt (úgy értem, olyat aki egyébként viszonylag vékony, mint ez a csaj). de hát ő dolga hogy mit hord. mondjuk én ezeket a lábakat tuti nem mutogatnám túl gyakran a helyében, de ez meg már az én dolgom.

2009. júl. 26. 07:07
 17/19 anonim ***** válasza:
93%

Semmi baj a lábaival szerintem... Jó, lehet, hogy az összhatás furcsa (mert a dereke nagyon vékony), de semmiképpen sem csúnya nő vagy ilyesmi.

Amúgy nekem is kb ilyen combjaim vannak, (sőt lehet, kicsit nagyobbak is) csak nem szoláriumbarnák, mégis felveszek szoknyát meg kimegyek strandra.

A gebe libák, akiknek az ízlését a média irányítja meg koplaljanak tovább, ha szerintük az egészséges testsúly csúnya....

Sok férfinak nem tetszik a csontsoványság!

21/L

2009. júl. 26. 11:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak nekem lenne ilyen "vastag" lábam!!! Éjjel-nappal kiraknám! :S

Most ennél 5x vastagabb kb... -.-"

16L.

2009. júl. 27. 16:20
 19/19 anonim válasza:
hát mondjuk nekem is ilyesmi lábaim vannak de én nem merek rövidet felvenni:$
2009. aug. 10. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!