Nem túl vastagok ennek a csajnak a lábai ahhoz, hogy állandóan mutogassa?
nem értem miért kell mindenkit megszolni..
esetleg ha nyáron az illető nem akar hosszú gatyában megsülni miért is ne vehetne fel rövidgatyát?zavar téged ha vkinek vastag a lába?nem mindenki születhet tökéletes alakkal!!!!!
amúgymeg nagyon rendben van a csajszi
hát azt mutogat, amit akar. ha ő szeret rövid cuccokat hordani, akkor miért ne? végülis egészében véve nem ronda csaj.
de a lábai tényleg meglepően vastagok. még soha nem is láttam ilyen vastag lábú lányt (úgy értem, olyat aki egyébként viszonylag vékony, mint ez a csaj). de hát ő dolga hogy mit hord. mondjuk én ezeket a lábakat tuti nem mutogatnám túl gyakran a helyében, de ez meg már az én dolgom.
Semmi baj a lábaival szerintem... Jó, lehet, hogy az összhatás furcsa (mert a dereke nagyon vékony), de semmiképpen sem csúnya nő vagy ilyesmi.
Amúgy nekem is kb ilyen combjaim vannak, (sőt lehet, kicsit nagyobbak is) csak nem szoláriumbarnák, mégis felveszek szoknyát meg kimegyek strandra.
A gebe libák, akiknek az ízlését a média irányítja meg koplaljanak tovább, ha szerintük az egészséges testsúly csúnya....
Sok férfinak nem tetszik a csontsoványság!
21/L
Bárcsak nekem lenne ilyen "vastag" lábam!!! Éjjel-nappal kiraknám! :S
Most ennél 5x vastagabb kb... -.-"
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!