Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki csak azért hord melltar...

Valaki csak azért hord melltartót, hogy tesin átöltözésnél ne legyen teljesen meztelen, vagy hogy másnak mutogassa? 13/L

Figyelt kérdés
De akkor mért nm hord atlétát vagy toppot? Ez csak engem idegesít?
2012. dec. 25. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen szerintem már bőven kell melltartót hordani, persze ha csak ha már átlátszik, de nekem ennyi idősen már kellett. És szerintem ha már a mell takarása a lényeg, arra sokkal praktikusabb egy melltartó mint egy atléta. Ezzel az erővel, ha nem akarod mutogatni a feneked ne bugyit hordj, hanem csak nadrágot. Ez kb. ilyen.
2012. dec. 25. 11:50
 2/12 anonim válasza:
100%
Én amikor még nem volt mire nem hordtam melltartót, de hogy ne legyek meztelen felvettem egy toppot. Szerintem se hordjon valaki melltartót, ha lóg rajta.
2012. dec. 25. 12:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
azért vannak lányok, akiknek ebben a korban már jócskán van mellük, amire te sem vagy kíváncsi. Vagy az összes lánynak még nincs melle a te osztályodban?
2012. dec. 25. 12:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én kismellű vagyok de azért a mellbimbóm már 12 évesen is átvirított a pólón, ruhán, szóval ezért hordtam melltartót. Nem értem téged miért idegesít az hogy valaki melltartót hord... ez teljesen normális dolog.. Atléta, top nem mindenkinek kényelmes, na meg azon is átüt a mellbimbó. Én nem szívesen mutogatom a mellem, és másokéra meg egyáltalán nem vagyok kíváncsi, szóval bánomisén mit vesznek fel, csak ne csupaszon mászkáljanak.
2012. dec. 25. 12:46
 5/12 A kérdező kommentje:
De nem értitek, hogy mire akarok kilyukadni. Valakinek tesi átöltözésnél látszik, hogy lóg rajta a melltartó, és csak mutogatásból hordja. És ha ez nem lenne elég, kilátszik alóla a zsepi, vagyis hogy ki van tömve. És így járkál az öltözőben. És ugye ez átlátszik a pólón is. És a fiúknak ez tetszik..
2012. dec. 25. 13:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
basszus, és téged miért zavar ez? bár megértem, hogy idegesítő, de nem te csinálsz magadból hülyét.
2012. dec. 25. 13:14
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Majd ha a melled mellé agyacska is nő, akkor nem fog ezen forogni, hidd el. :)

13 évesen sz.r ám, ha valakinek nincs ott semmi, ahol másnak már bőven van. Gondolom, fogalmad nincs, milyen érzés, mikor le van az ember maradva. Én nem tömtem ki soha, abban az időben topot hordtam, és méretem szerint hordhatnék most is azt, de felnőttként már öltözni is tudni kell valahogy, ami melltartó nélkül nehéz. A topon/atlétán meg simán átvirít a bimbi, ami szintén kellemetlen lenne.

Szerintem örülj magadnak, és gondolj arra, hogy másnak épp elég baj az, hogy deszkának érzi magát, és kétségbeesetten próbál javítani a helyzeten.

Ez legyen a legnagyobb problémád, sose kelljen amiatt idegeskedned, hogy mit szól az alattomos kis hülye osztálytársad a kitömött melltartódhoz.

2012. dec. 25. 13:53
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Kitömni azért elég szégyen. Ezzel csak leírja magát. Gondolom feszülős pólókban mutogatja a papírzsepi mellét, a fiúk meg csorgatják a nyálukat. Mondjuk ha kitudódna a kis titka, akkor a fiúknak is meglenne róla a véleményük.

22L

2012. dec. 25. 14:18
 9/12 anonim ***** válasza:
68%
Tyű, valaki 22 éves felnőtt nő létére se nőtte ki a tinikori áskálódást. Add csak a tippeket, kislány, de azért ha majd egyszer ráérsz nőj is fel...
2012. dec. 25. 14:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is hordtam 13 évesen melltartót, pedig alig volt mellem. Egyrészt azért mert átlátszott, másrészt pedig az ugrálásnál elég kellemetlen volt és a top nem volt elég.
2012. dec. 25. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!