Valaki csak azért hord melltartót, hogy tesin átöltözésnél ne legyen teljesen meztelen, vagy hogy másnak mutogassa? 13/L
Majd ha a melled mellé agyacska is nő, akkor nem fog ezen forogni, hidd el. :)
13 évesen sz.r ám, ha valakinek nincs ott semmi, ahol másnak már bőven van. Gondolom, fogalmad nincs, milyen érzés, mikor le van az ember maradva. Én nem tömtem ki soha, abban az időben topot hordtam, és méretem szerint hordhatnék most is azt, de felnőttként már öltözni is tudni kell valahogy, ami melltartó nélkül nehéz. A topon/atlétán meg simán átvirít a bimbi, ami szintén kellemetlen lenne.
Szerintem örülj magadnak, és gondolj arra, hogy másnak épp elég baj az, hogy deszkának érzi magát, és kétségbeesetten próbál javítani a helyzeten.
Ez legyen a legnagyobb problémád, sose kelljen amiatt idegeskedned, hogy mit szól az alattomos kis hülye osztálytársad a kitömött melltartódhoz.
Kitömni azért elég szégyen. Ezzel csak leírja magát. Gondolom feszülős pólókban mutogatja a papírzsepi mellét, a fiúk meg csorgatják a nyálukat. Mondjuk ha kitudódna a kis titka, akkor a fiúknak is meglenne róla a véleményük.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!