Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valaki csak azért hord melltar...

Valaki csak azért hord melltartót, hogy tesin átöltözésnél ne legyen teljesen meztelen, vagy hogy másnak mutogassa? 13/L

Figyelt kérdés
De akkor mért nm hord atlétát vagy toppot? Ez csak engem idegesít?
2012. dec. 25. 11:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8-as vagyok

Nem a kis mellű felnőtteknek szólt amit írtam, hanem azoknak a tizenéveseknek, akik szexik szeretnének lenni.

2012. dec. 25. 20:02
 12/12 anonim válasza:
48%
Kedves válaszolók!! Azt hiszem, félreértelmeztétek a kérdést, ugyanis a kérdező nem melltartóhordási tippeket kért... -.- Mindenesetre nálunk is vannak még ilyen lányok, én nem hordok melltartót, inkább felveszek egy olyan ruhát, amiben nem látszik át, vagy topot használok... Ha ilyen idős korban kezditek hordani, felnőtt korotokra elernyednek és olyan lesz, mint két leeresztett lufi, ráadásul részben gátolja a mellek növekedését is... Tehát ezt az egészet butaságnak tartom... Lehet, hogy most még tetszik a fiúknak, de évekkel később majd megnézheti... :D
2012. dec. 28. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!