Hogy ha fehér bőrszínem van, akkor ne mutogassam a lábaimat egy ehhez hasonló rövid nadrágban?
2022. máj. 25. 20:43
1/6 Metionin válasza:
Dehogynem. Csak használj erős fényvédőt. Nálam kb. a vámpírok fehérebbek de csapatom sortban. Akinek nem tetszik, ne nézze, örülnének sokan ilyen lábaknak ha fehér is :D
2/6 anonim válasza:
De, simán mutathatod, és a lábfejedet is nyugodtan. Tuti tök szép lehet.
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan felveheted. Én is olyan hóka vagyok, mint aki 100 évig koporsóban feküdt, de mini szoknyát hordok folyton.
4/6 HoneyBunny válasza:
Nem ertem a borszinnek mi koze ahhoz, mit vehet fel valaki. Aki szerint csak a napcsokolta bort illik nyaron mutogatni, az egy tusko. En meg kreol vagyok es mindigis hofeher borre vagytam, mert engem meg a sargasbarnas borom miatt csufoltak es mivel piszok gyorsan barnulok, nyaron es osszel evkezdeskor az iskolaban meginkabb szekaltak, betegesen kerulni kezdtem a napfenyt. Gyuloltem a borom, aztan rajottem, hogy par hulyegyerek nem hatarozhatja meg az eletemet.
Szoval, vedd fel batran a nacit, akar rovidebbet is teljesen nyugodtan! :)
5/6 anonim válasza:
Miért kéne rejtegetni a fehér bőrt?
6/6 Noren1989 válasza:
Abban mutogatod, amiben akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!