Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kép alapján hány kiló lehetek?...

Kép alapján hány kiló lehetek??? Félek ráállni a mérlegre :S

Figyelt kérdés
169 centi vagyok, a nyáron brutálisan meghíztam, nem merem most szembesíteni magam az igazsággal.

aug. 22. 15:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
69%

69

Ennek a bodyshamingnek mi értelme? Élvezed? Beteg állat...

aug. 24. 09:21
 72/83 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, akkor menj el pszichológushoz, ha nem látod valóban, hogy ekkora a baj.

Aki nem ért a szép szóból, az ezt érdemli. A kérdező még mindig itt adja a hülyét, lásd 71-es komment, hogy jé..tényleg ekkora a baj?...Nem, b+, nem akkora nagy a baj, csak kitaláljuk. Próbáltam szépen a tudtára adni az előző kommentjeimben, de eredménytelen volt.

aug. 24. 09:37
 73/83 anonim válasza:
63%
Senkinek semmi köze hozzá, hogy mennyit eszel, vagy hogy érzed jól magad, élj úgy ahogy neked jó.
aug. 24. 10:15
 74/83 anonim ***** válasza:
22%

"élj úgy ahogy neked jó."

Mondják ezt a legtöbb kövérnek, akiben fel se merül az, hogy a túlsúlyukkal veszélyeztetik saját egészségi állapotukat. De biztos élvezetes lehet majd az ízületi fájdalom, vagy egy szívinfarktus. Jobb megelőzni a bajt. Inkább tanácsoljátok neki azt, hogy fogyjon le a saját egészsége miatt. Hisz látjátok, hogy mennyire értetlen, tudatlan szegényke. Két napja hűledezik azon, mikor mondjuk neki, hogy tényleg nagyon kövér, és fogynia kéne. De most vagy direkt tetteit a hülyét, vagy valóban annyira értetlen és baj van az értelmi felfogóképességével, hogy nem képes megérteni a valóságot. A legszörnyűbb az, ha még ehhez súlyos testképzavar és rossz családi mintát is társul. Gondolom a szülei is hasonló túlsúlyosak lehetnek.

aug. 24. 10:27
 75/83 anonim ***** válasza:
85%

75

Vékony emberek nem halnak meg szívinfarktusban...

aug. 24. 10:40
 76/83 anonim ***** válasza:
0%

Látom, az értelmi szintedhez mérten, sikerült megragadni a lényeget. Gratulálok neked. 👏🤦🤷🫤

aug. 24. 10:45
 77/83 anonim ***** válasza:
60%
Ha 15 évesen sikerült ekkorára hízni, akkor legyen akarterőd lefogyni. Ráadásul már figyelmezettek is, ennek ellenére, te csak még jobban rákapcsoltál, és lásd ez lett.
aug. 24. 16:22
 78/83 anonim ***** válasza:
60%
Tényleg ennyire álomvilágban élsz, hogy nem számolsz azzal, hogy a több hónapos zabálásnak következménye lesz?
aug. 24. 16:23
 79/83 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy figyelmeztettek, de szerintem csak azért, mert az osztályban mindenki nagyon vékony, és én meg így kilógok a sorból
aug. 24. 16:27
 80/83 anonim ***** válasza:
100%
Sokan sok mindent mondanak. Kérdező, hogy érzed magad így, te mit gondolsz magadról?
aug. 24. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!