Honnan szoktatok parfümöt rendelni ha nem szeretnétek egy vagyont kiadni érte?
Csak a Douglasban merek, de még onnan is kaptam már gyenge minőségűt.
Ma már mindenhol mindent hamisítanak.
Vegyél 10 millis travel side-okat és kis mintákat. Olcsók ilyen kis adagban, egyszerre nagyon sok is lehet, és el tudod használni, mielőtt rádromlana az összes.
Hatalmas parfümrajongóként egy ideje felhagytak a nagy üvegek összevásárlásával. Szeretem a változatosságot, egyre több illat tetszik meg, és hiába 3 év a szavatosság egy átlag EDP-nél, már az első fújástól számítva ketyeg az idő.
Cherry Garden, Neroli, 7scents — innen szoktam kis kiszereléseket és mintákat venni. Ezek nagyon jó minőségű illatok, amik nem jönnek szembe, és a legapróbb fújás is egy teljes napig érződik.
#3.
Azért a Douglas, Marionnaud, Müller trióból meglepődnék, hogy ha rossz parfümök kerülnének ki. Egyszerűen reformuláció van, vegyél le egy mostani Eros-t vagy Sauvage-t a polcról, illetve vegyél egy 10-15 évvel ezelőtti batchet. Ég és föld a különbség.
Kérdező:
Marionnaud kupokonokkal, de nyilván ha Chanel-t vagy valami hasonlót akarsz be kell menni az üzletbe és kifizetne a 60-70 ezer Ft-t...
"hiába 3 év a szavatosság egy átlag EDP-nél, már az első fújástól számítva ketyeg az idő"
Valóban ketyeg az idő, mert az illat folyamatosan érik, változik, de azért azt a 3 évet bőven ki lehet tolni kétszámjegyűre is, megfelelő tárolás mellett.
A kérdésre válaszolva, vannak megbízható online oldalak, ahonnan szoktam rendelni és sosem kaptam hamis terméket. Tesztert is gyakran vásárolok.
Azért 3 év alatt vagy elfogy egy parfüm, vagy gazdát cserél.
Egyrészt mi is változunk ezért általában túladunk egy idő után a parfümön(fölig ha nagy kiszerelésű), másrészt nagyon kevés, amiből 1-2 fújás elég(most a Sauvage Elixir, Maison Oud Maracujá jut eszembe). Most parfümgyűjtő fejjel gondolkozva nem igen látom esélyét, hogy bármelyik is 2 évnél tovább a polcon marad. Fölig ha változatosságot akarsz, max 1-2 marad fix, a többi meg mindig más lesz...(kis kiszerelés meg mindig iszonyat nagy lehúzás sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!