Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Szeretnétek...

Lányok/Nők! Szeretnétek magatoknak olyan testet, mint amilyennel Miranda Cohen fitneszcsillag rendelkezik? Link a megjegyzésekben.

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=cJ3yiB8GpTw

[link]

Különösen olyan fenékre és lábakra gondolok, amilyennel ő rendelkezik. Sokban különbözik a jelenlegi alakodtól, testedtől? Szerinted milyen lehet az ő élete tökéletes testtel?

#láb #nő #test #fenék #Miranda Cohen
nov. 14. 17:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
nov. 14. 20:17
 2/13 A kérdező kommentje:
1/1! Köszi a válaszod. Miért nem?
nov. 14. 21:05
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Mert túl nagy a feneke és a combja.
nov. 14. 21:06
 4/13 Metionin ***** válasza:
70%
Huh nem, így szép meg minden de a saját testemet nem cserélném el rá. Én inkább a vékonyabban izmos tornász/balett alkat vagyok. Ő nekem túl vaskos, a mellei is nagyok, a feneke, combja is. A fehér topos, barna nadrágos lány alkata már sokkal közelebb áll az enyémhez. Hogy milyen az élete? Hát gondolom szigorúan diétázik meg edz. Nem könnyű ilyen formában maradni.
nov. 14. 21:47
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitok!

3-as: nagy a feneke és combja, de az full izom és nem háj.

4-es: köszönöm!

nov. 15. 14:29
 6/13 anonim ***** válasza:
31%

"nagy a feneke és combja, de az full izom és nem háj."

Hát, ha ezt nem mondod, komolyan, hülyén haltam volna meg...azt hittem, hogy egy fitnesz csaj hájas és nem izmos..

Miért nézed a másikat teljesen hülyének? Azt hiszed, hogy te sz..rtad a spanyol viaszt? Bocsi a kifejezésért, de mindenki tudja, hogy a fitneszesek izmosak és nem zsírosak.

nov. 15. 15:25
 7/13 anonim válasza:
53%
Én igen
nov. 15. 18:36
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es! Te is sportolsz vagy csupán szeretnéd?
nov. 15. 18:54
 9/13 anonim válasza:
100%
Sportolok, de nem annyit ami egy ilyen testhez kell. Meg rengeteg fehérje persze, az sincs meg.
nov. 15. 18:57
 10/13 A kérdező kommentje:
9! A fő, hogy sportolsz. Ő a testéből él, te nem!
nov. 15. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!