Ha választhatnátok milyen színű szemet szeretnétek magatoknak?
Az én szemem nagyon világos kék/szürke, csomószor megkaptam már, hogy olyan, mint egy husky-é... Alapvetően szeretem, mert szerintem különleges, de a világosbarna (mogyorószín? angolul hazelnek mondják, az elég kifejező szerintem) szemeket gyönyörűnek tartom. El nem cserélném, de pár napra szívesen kipróbálnám milyen. Illetve ami még nagyon tetszik az a szürkészöld, szerintem gyönyörű az is.
24/L
Nekem majdnem fekete, és nagyon szeretem. Sokáig kék szemet akartam, de olvastam egy tanulmányt, hogy minél nagyobb a kontraszt az arcon, annál fiatalabbnak tűnnek az emberek.
Meg ahogy megyünk a halál fele, úgy "kopik ki" a színünk. Őszül a hajunk, a szemöldökünk, és a szemünk is világosodik. Ha olvasol könyveket, az öregeket mindig vizenyős kék, áttetsző kék szemekkel írják le.
Kékes zöld szemem van. Hangulattól és megvilágítástól függ az, hogy éppen milyen színű. Volt már szürkés kék kinézete, teljesen zöld vagy majdnem teljesen kék. Én nagyon szeretem, így nem cserélném.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!