Kép alapján hány kiló lehetek??? Félek ráállni a mérlegre :S
Mozogj és figyelj picit az étkezésre. Nem kell maratonokat futni, úgy valószínűleg csak szenvedni fogsz. Helyette ha teheted közlekedő biciklivel vagy gyalog, sétálj, ugrókötelezz, ússz, biciklizz, táncolj barátnőkkel/családdal. Az a lényeg, hogy minden nap legyen legalább 1 óra mozgás, ez akkor is nagyon fontos, ha az ember nem akar fogyni.
Kalóriát nem kell számolnod, és emellett kérlek ne koplalj, ne érezted magad, mert azzal csak rontasz a helyzeten. Komolyan mondom, rosszabb lesz. Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, és picit kevesebb csokit, édességet. Ha nem bírod ki nélküle keress egészségesebb alternatívákat, próbáld ki azokat.
Amúgy nem túl vészes a súlyod, de gondolom nem az a cél, hogy ezt fenntartsd, esetleg tovább hízz. Kitartás🥰
Emiatt ne aggódj, a nyár arra van, hogy jól érezd magad, a svédasztalos helyeken pedig vétek lenne nem hízni:D
Mi általában télen megyünk, jó 3-4 kilót hízok is karácsonnyal együtt, de ha év közben egészségesen élsz bőven le lehet mozogni!
Nekem a tavaly előtti év volt ilyen, otthagyott a barátom, magam alatt voltam, emiatt motiválatlan is, szóval alig mozogtam, cserébe folyamatosan nassoltam és napi 5-6x ettem mindenfélét, meg hát a nyaralások, ünnepek mindig gurulósak... elég szépen meghíztam, 10-15 kiló plusz
De aztán megtanultam így is szeretni magam, elkezdtem bringával suliba járni és megismertem valakit aki elfogadott ilyennek (pedig akkor még rendesen gömbölyödtem mindig) és szépen lassan rendbejött minden:)
Még most is van egy kis úszógumim és nagyon szeretek enni (ha pedig nyaralás van nem kímélem a ruháimat:D), de a lényeg, hogy találd meg a túlevés okát és próbálj magadra hangolódni némi mozgással!
Nem kell túlzásba vinni és nádszál vékonynak lenni (sőt, amúgy szerintem sokan szeretik is, ha egészségesen telt vagy, engem jobban megnéznek azóta;), csak ne menjen az egészség rovására és ne halogasd/tagadd a probléma megoldását!
Nem kell rögtön koplalni, de nem változik a valóság attól, hogy nem állsz mérlegre... és szerintem nem is jó, ha mások véleményét kéred helyette, az számít te hogy érzed magad! Hajrá!:)
(22/L)
Ha valóban az elmúlt 3 hónap termese ez +30kiló akkor valami baromi nagy gond van veled. Ne itt nyafogj,hanem baromi gyorsan menj orvoshoz.
Ha valóban sokat eszel,és nem mozogsz akkor sem hízhatsz így.
Ez kb azt jelentené,hogy max:a légéz az egyetlen mozgás amit végzel,mert a tested minden táplálékot elraktároz,ami ugyen nem lehetséges!
Nincs képed nyár előttről, vagy korábbról?
Ha látszik a változás talán neked is egyértelműbb és motiválóbb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!