Kép alapján hány kiló lehetek??? Félek ráállni a mérlegre :S
Figyelt kérdés
169 centi vagyok, a nyáron brutálisan meghíztam, nem merem most szembesíteni magam az igazsággal.aug. 22. 15:51
11/83 A kérdező kommentje:
De ennyire????
aug. 22. 16:33
12/83 anonim válasza:
Igen. Nagyon. Ez már elhízott kategória, nem túlsúlyos
13/83 anonim válasza:
Igen, ennyire. 🤦🤷🫤
Te vak vagy, kérdező? Hány XL-es ruhát hordasz? Nagyobb a hasad, mint annak, aki babát vár.
Túlsúlyos vagy. Pont. Ha nem fogysz le magadtól, majd az orvos rá fog téged kényszeríteni. Hacsak előbb nem kapsz egy szívinfarktust.
15/83 A kérdező kommentje:
L-XL-t, igaz most a nyár végén eléggé feszülnek, sokat ki is híztam :S
aug. 22. 17:04
16/83 anonim válasza:
Sztem 85-90 körül. De amúgy jó csaj vagy, nekem nem jelentene problémát a súlyod :).
17/83 anonim válasza:
A kommentelők teljességgel betegek. 80-85 kg vagy. Ezt bármekkora összegben le tudom fogadni, mivel 50 és 130 kg között már mindegyik voltam, így én nem fszságokat írogatok.
18/83 anonim válasza:
Nekem 95gk-s barátnőm volt. de ő 5cm alacsonyabb is volt. Így összehasonlitás alapjan mondom a 95gk-t. De mivel nem minden ember egyforma így lehetnek változások ezért van +/-5kg diferencia ez még belefér azaz 90-100 között vagy.
19/83 anonim válasza:
Oldalról is látni kellene, de szerintem kb. 95 kg vagy.
20/83 anonim válasza:
A mérleg mindig hazudik. Többet mutat álljrá nyugodtan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!