Nem tudom eldönteni, milyen alakom van (? )
165 centi 62 kiló vagyok.
Gimiben mindig csúfolt egy srác és emiatt hát nem szeretek tükörbe nézni (dagadéknak hívott)
:( nem tudom hogy hogy nézek ki :S tennék fel képet csak a webcamom elég homályos most, de ha akarjátok fotózok 1-et :)
az lenne a kérdés hogy 165 centi és 62 kiló sok-e :)
Semmi baj nincs veled, dagadt tuti nem vagy. A sport valóban jót tenne az alakodnak, de izgulnod felesleges. :)
20L
14:59 vagyok
Aki ducizott, az beteg. Vagy valami anorexiás szerencsétlen, akinél már a füle is feleslegnek számít, vagy irigy, mert 600 kiló és szalonnát zabálva ül a képernyő előtt.
Hidd el nekem, nagyon csini vagy, én tudom, mi a duciság meg a dagadtság, 20 kilót adtam le három éve. Te a közelében sem vagy semelyiknek. Az ilyen kijelentések miatt beteges a nők felének a testképe, mert van olyna ember, aki erre a testalkatra azt mondja: duci.
Teljesen normális, nőies alakod van.
A sportot továbbra is ajánlom, feszesít, jobban fogod magad érezni a bőrödben, eltűnnek a kételyeid tőle ;)
25/L
Szerintem nagyon csini vagy! Biztos megfordulnak utánad a fiúk! :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!