Nem tudom eldönteni, milyen alakom van (? )
165 centi 62 kiló vagyok.
Gimiben mindig csúfolt egy srác és emiatt hát nem szeretek tükörbe nézni (dagadéknak hívott)
:( nem tudom hogy hogy nézek ki :S tennék fel képet csak a webcamom elég homályos most, de ha akarjátok fotózok 1-et :)
az lenne a kérdés hogy 165 centi és 62 kiló sok-e :)
Szerintem teljesen oké vagy, jó alakod van, a dagadttól fényévekre vagy, úgyhogy azt a csávót temesd be sz@rral (vagy az emlékét). Le merem fogadni, hogy tetszettél neki...
Ajánlom a sportot, amitől sokkal tudatosabb leszel a testeddel szemben és használ az önbizalomnak is! Járj el futni, táncolni, aerobicozni, és akkor meglesz az érzés, hogy teszel valamit a testedért!
25/N
Szerintem nem vagy kövér, pár kiló felesleg van tényleg, de ettől még nem vagy dagadék.
Testtömegindex szerint normális vagy, de ettől még lehet a testzsírszázalékod magas. Ha úgy érzed, akkor fogyj egy kicsit, de szerintem 5 kilónál többet már semmiképpen se.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!