Milyen alakom van? Az istennek sem tudom eldönteni:D
Figyelt kérdés
Mármint tudom, hogy nem tökéletes, nem is erre vagyok kíváncsi, hanem, hogy körte, homokóra, alma, oszlop, váza...stb.
2011. máj. 31. 20:45
2/23 anonim válasza:
szerintem korte.
'Keskeny váll és derék, kicsi vagy közepes mell, szélesebb csípő jellemzi.
A test alsó része mindig nagyobb, mint a felső, és körte alakot formáz, innen az elnevezés.'
3/23 anonim válasza:
Úgy látom a vállad ugyanolyan széles, mint a csípőd, a derekad pedig vékony, így homokóra:)
4/23 anonim válasza:
a körtét nem tudom honnan veszik. ez homokóra
5/23 anonim válasza:
szerintem körte és homokóra között, mert oké hogy egyformaszéles a vállad a csípőddel, de ha jól látom inkább combra és fenékre hízol, és a körték oda híznak.
6/23 anonim válasza:
Szerintem is körte mert egy kicsit vastaggab a combod meg ha hiznál tuti oda szednél fel...
8/23 anonim válasza:
Homokóra, és szerintem tökéletes, legalábbis nekem nagyon bejön:-D
9/23 A kérdező kommentje:
tudom, hogy aránytalan, nem is erre voltam kíváncsi:D
2011. máj. 31. 21:03
10/23 anonim válasza:
Szerintem is inkább körte. És senki sem tehet arról, hogy milyen alakkal született, neked sem biztos, hogy olyan tökéletes az alakod kedves válaszoló, aki aránytalannak nevezte a kérdezőt. Amúgy csinos vagy, de mindenképp olyan ruhákat hordj amik nem vonják a figyelmet a combjaidra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!