Milyen alakom van? Az istennek sem tudom eldönteni:D
Figyelt kérdés
Mármint tudom, hogy nem tökéletes, nem is erre vagyok kíváncsi, hanem, hogy körte, homokóra, alma, oszlop, váza...stb.
2011. máj. 31. 20:45
11/23 anonim válasza:
Nagyon szep nöies alakod, vagy. Szerintem homokora es körte között. De mindegy is. Nagyon jol nezel ki.
13/23 anonim válasza:
Jó. De az istenért...dobd ki azt a borzalmas papucsot.
15/23 anonim válasza:
meg kerded.......mitszamit hogy korte homokora birsalma stb milyen lehet meg.......ja gombolyu.....nagyon jol nezel ki.csak iy tovabb:-bd
16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
A papucsot meg nem dobom ki, mert szeretem!!! Nem másnak kell hordania, csak nekem!
2011. máj. 31. 22:01
17/23 anonim válasza:
Nagyon jól nézel ki! Nekem is hasonló, de te csinosabb vagy. Remélem én is ilyen leszek, elkezdtem tornázni. :)
Szerintem enyhén körte alakod van.
25N
18/23 anonim válasza:
Fú ne haragudj, de szerintem nagyon ronda. Olyan...nemtom.
19/23 anonim válasza:
szerintem csúnya. kövér. gázul öltözködsz. és nem homokóra, hanem egyértelműen körte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!