Miért van, hogy a 10 évvel ezelőtti fényképeimen sokkal szebbnek látom magam, mint most vagyok, de annak idején kifejezetten csúnyának láttam magam?
Édesanyám mondta még régen, hogy mindig a régi idők a legszebbek. Annakidején volt egy időszakom, hogy panaszkodtam, hogy milyen jó volt az egyetem, kár hogy vége és szívesen visszamennék. Erre mondta nekem és tényleg igaza volt. Belegondolva, mai fejjel nem mennék vissza abba az időszakba. Most 8 óra munka után hazamegyek, aztán magammal foglalkozom, eljön a hétvége, pihenek 2 napot, amikor szabadságon vagyok, pihenek. Az egyetemen a szünetek (a nyarat kivéve) tanulással vagy vizsgákkal teltek, a szorgalmi időszak meg azzal, hogy hazaértem, tanultam, 2 körül mentem aludni. De ugyebár ahogy múlik az idő, elfelejtjük a negatív oldalát az egésznek, ha amúgy voltak jó részei is.
Olyan mint a szülésnél, a nők egy idő után elfelejtik, hogy milyen brutális volt a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!