Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kifejezetten kövér nők/lányok,...

Kifejezetten kövér nők/lányok,mi a véleményetek az olyan pasiról,aki szépnek,izgatónak,nőiesnek tart benneteket?

Figyelt kérdés
Normál alkatú,intelligens férfi vagyok.Imádom a hatalmas idomokat,a minél nagyobb nőket.Sokan emiatt cikiznek,sértegetnek.Hogyan fogadják az extra túlsúlyos nők az ilyen férfi közeledését? Elhiszik,hogy van olyan férfi,aki odavan egy 150 kg+-os nőért?

aug. 1. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az emberek nem egyformák, így az ízlésük sem.
aug. 1. 12:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Egyetértek.Azért intéztem a kérdést ilyen alkatú nőkhöz,mert sokan hülyének néznek,mert tetszenek a rendkívül kövér nők.Nem azért,mert nem jutna más,hanem mert ők tetszenek,vonzanak.Mennyire hihetetlen számukra,hogy egy normál alkatú férfi vonzódik hozzájuk?
aug. 1. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Én voltam ilyen sajnos. Beteg voltam testileg és lelkileg is egyaránt. Alapjáraton nyilván nem hittem el nyilván, hogy a külsőm ellenére vonzónak tarthat valaki, nem hogy szerelmes legyen belém. Ez többnyire így is volt, sosem szeretett senki, nagyon sokáig.

Végül 24 évesen ismertem meg és jöttem össze a férjemmel. Ő nem csak a külsőmet tartja vonzónak, kilóktól függetlenül ( tehát nem ilyen beteg perverz hájfétises/feede módon vonzódik hozzám, egyszerűen szeret, mint embert, a személyiségemet, és úgy is mint nőt.

A fizikai vonzalom is inkább a szerelméből fakad, mert vonzódott hozzám fizikailag kövéren is ( elég egyértelmű jelei vannak ennek;)) , és azóta is hogy lefogytam az egészségem érdekében. Már teljesen átlagos alakom van.

És igen. Ha érdekel a véleményem mint volt extrém kövér nő, számomra is sokáig furcsa volt, hogy valaki kövéren is képes vonzódni hozzám, és szeretni is.

Ez amolyan kisebbségi komplexus. Egészen kiskoromtól a harmincas éveim jelentős részéig kövér voltam. A legrosszabb időszakban 170kg, és már 90- 120 kilósan is a létező összes megalázó gyűlölködő beszólást megkaptam az évek alatt amiket a kövérek szoktak. A saját családtagjaim is folytin csak kritizáltak. Soha egy kedves szót, szeretetet nem kaptam.

Joggal gondolja az ember ezek után, hogy ha valaki pozitívan közeledik , csak szívatni akar mert mondjuk fogadott a haverokkal, vagy szimplán nincs élete és mások csesztetésén élvezkedik.

aug. 6. 01:50
 4/6 anonim válasza:
52%
Nekem kövér nőm képtelen volt elhinni hogy vonzódom hozzá és állandóan féltékenységi jelenetet rendezett és végül emiatt hagytam ott, pedig tetszett...
aug. 6. 17:42
 5/6 anonim válasza:
100%

Nyilván nehéz elhinni, hiszen a legtöbb embertől nem azt kapjuk hogy mi szépek vagy szerethetőek lennénk ennyire kövéren.

29L

aug. 18. 12:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Eléggé zavarna... Hogy akkor nem fogyhatok le, mert akkor már nem fogok neki tetszeni, vagy mi? Azért jó esetben egy túlsúlyos embernek az a célja, hogy fogyjon.
aug. 21. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!