Kifejezetten kövér nők/lányok,mi a véleményetek az olyan pasiról,aki szépnek,izgatónak,nőiesnek tart benneteket?
Én voltam ilyen sajnos. Beteg voltam testileg és lelkileg is egyaránt. Alapjáraton nyilván nem hittem el nyilván, hogy a külsőm ellenére vonzónak tarthat valaki, nem hogy szerelmes legyen belém. Ez többnyire így is volt, sosem szeretett senki, nagyon sokáig.
Végül 24 évesen ismertem meg és jöttem össze a férjemmel. Ő nem csak a külsőmet tartja vonzónak, kilóktól függetlenül ( tehát nem ilyen beteg perverz hájfétises/feede módon vonzódik hozzám, egyszerűen szeret, mint embert, a személyiségemet, és úgy is mint nőt.
A fizikai vonzalom is inkább a szerelméből fakad, mert vonzódott hozzám fizikailag kövéren is ( elég egyértelmű jelei vannak ennek;)) , és azóta is hogy lefogytam az egészségem érdekében. Már teljesen átlagos alakom van.
És igen. Ha érdekel a véleményem mint volt extrém kövér nő, számomra is sokáig furcsa volt, hogy valaki kövéren is képes vonzódni hozzám, és szeretni is.
Ez amolyan kisebbségi komplexus. Egészen kiskoromtól a harmincas éveim jelentős részéig kövér voltam. A legrosszabb időszakban 170kg, és már 90- 120 kilósan is a létező összes megalázó gyűlölködő beszólást megkaptam az évek alatt amiket a kövérek szoktak. A saját családtagjaim is folytin csak kritizáltak. Soha egy kedves szót, szeretetet nem kaptam.
Joggal gondolja az ember ezek után, hogy ha valaki pozitívan közeledik , csak szívatni akar mert mondjuk fogadott a haverokkal, vagy szimplán nincs élete és mások csesztetésén élvezkedik.
Nyilván nehéz elhinni, hiszen a legtöbb embertől nem azt kapjuk hogy mi szépek vagy szerethetőek lennénk ennyire kövéren.
29L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!