Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Minden kifejezetten kövér...

Minden kifejezetten kövér nőre igaz, hogy szégyenli a testét?

Figyelt kérdés

Lehetnek kivételek,akiket nem zavarnak a hatalmas idomjaik?

Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen nők,ezért nem értem miért takarják el sokan a testüket.Itt a nyár, van olyan hölgy aki túlsúlyosan is szívesen jár strandra?

jún. 16. 10:24
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Te voltál már strandon? Konkrétan az emberek 70-80%-a kövér szokott lenni.

Amúgy szerintem nem mind szégyelli a testét, különben lefogynának. Engem vékony nőként már az is zavar, ha látok egy minimális narancsbőrt hátul a combomon, az mégjobban motivál a kondizásra. Ha kövér lennék, nemis tudom, mit csinálnék, nagyon szarul érezném magam, de pont ezért sem hízok el.

jún. 16. 11:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem duci,telt nőkre gondoltam,hanem kifejezetten kövérekre,120-130 kg felettiekre. Ilyeneket ritkán látok strandon.Sajnos.....
jún. 16. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
Inkább szerencsére xd
jún. 16. 11:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem sokan éppen azért nem járnak strandra,mert megbámulják őket,megjegyzéseket tesznek rájuk.Az exemnek hónapokig könyörögtem,hogy menjünk el a Balatonra strandolni,mire rászánta magát.192 kg-os volt.A vízen kívül egész nap selyem egész ruhában volt,de így is megbámulták.
jún. 16. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért az akkora túlsúly már egészségre is nagyon veszélyes. Nekem is amúgy a kicsit teltebb nők tetszenek, de ne essünk túlzásokba.
jún. 16. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A nők többségének szerintem van valami problémája a testével, van valami testrész, ami nem tetszik neki, nem szívesen mutatja meg, meg súlytól-mérettől függetlenül ott van néhányaknál a szégyenlősség is. (Tudom, hogy férfiaknak ugyanígy vannak problémáik a testükkel, de ez a kérdés most a nőkről szólt). Ha valaki kövér, és mondjuk felnőve csúfolták emiatt, akkor halmozottan szégyellheti a testét, de a strandon eleve leplezetlenül bámul némelyik ember, tökmindegy, mekkora vagy, ami eléggé kellemetlen tud lenni.

De nekem pl. van olyan barátnőm, aki nagyobb darab, és teljesen meg van magával elégedve szerencsére, ha készülődünk buliba, akkor nézegeti magát a tüköben egy merészebb ruhában, és láthatóan tetszik neki, amit lát. A stranddal az az egyetlen problémája, hogy könnyen leég, ő pont leszarja, ha bámulják, mindig azt mondja, hogy "legalább látnak szépet".

jún. 16. 17:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Jó,hogy vannak ilyen felfogású "nagydarab" nők is.Nálunk aki más,mint az átlag,azt megbámulják, leszólják.A kövérség az egyik fő "bűn". Szegény exem is kapott hideget-meleget a testsúlya miatt.
jún. 16. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Azért azt belátod te is, hogy marhára egészségtelen a 120 kg túlsúly. Mit vársz a társadalomtól, hogy tapsoljon érte?
jún. 16. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem, a barátnőm is kövér, de nem szégyenli a testét.
jún. 19. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!