Kifejezetten kövér nők,milyen hátrányaitok vannak a mindennapokban a testalkatotok miatt?
Éreztetek-e diszkriminációt a súlyotok miatt pl.álláskeresésnél,munkahelyen? Mennyire nehéz a ruhavásárlás?
Mekkora hátrány szerintetek nagyon kövérnek lenni?
A legnagyobb hátrány az ezáltal kialakuló rengeteg egészségügyi probléma.
Szintén komoly hátrány a párkeresési nehézség.
Kevésbé komoly, de hátrány hogy alig van megfelelő méretű és fazonú ruha.
Van, legalábbis nagyvárosokban, kifejezetten XXXL méretű ruhák boltja, csak drágább.
Lépcsőn felmenni, hajlongani, fizikai munkát végezni. Munkakereséskor nem ér hátrány. Utcán taplók néha beszólnak.
Nyilván hátrány, de nem súlyos.
Minden területen hàtrány. Öltözködés, szociális kapcsolatok, családi kapcsolatok, álláskeresés, egészség, szerelem, mindenki ez alapján ítél meg/ el leginkább...holott csak az a bűnöm, hogy szeretek enni:(. Nekem sokáig normális párkapcsolatom se volt, nem kellettem senkinek komolyan, max szexre. Nem szerettek.
Idővel viszont meglett mindenem így is amire vágytam. Férj, lelki társ aki úgy szeret ahogy vagyok, amilyen vagyok, engem, és nem azt ahány kiló vagyok éppen, lett szeretett munkahelyem, aztán lassan megtanultam elfogadni, megbecsülni magam a kinézetemtől függetlenül megtanultam törődni magammal, azért mert èn egy jó ember vagyok, és megérdemlem. Aztán az egészségem érdekében végül életmódot váltottam és le is fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!