Kifejezetten kövér nők,milyen hátrányaitok vannak a mindennapokban a testalkatotok miatt?
Éreztetek-e diszkriminációt a súlyotok miatt pl.álláskeresésnél,munkahelyen? Mennyire nehéz a ruhavásárlás?
Mekkora hátrány szerintetek nagyon kövérnek lenni?
Én még nem vagyok kimondottan kövér, csak simán kövér, viszont hasra hízom, így nem látom a tampon kihúzószálát a hájamtól. Úgy kell kézzel arrébb tolni a hájamat, hogy valamit lássak. A nemi szervem szőrtelenítése is egyszerűbb volt, mikor még karcsúbb voltam.
Ennyi a hátránya a mindennapokban. Meg ha le kell hajolni a földre valamiért vagy akár guggoló pozícióban is érzem, hogy nem tudom annyira összegörnyedni, útban van a hájam. Buszon is akadályoz a nagy testem a könnyebb haladásban, pl. távolsági buszon amúgy is kevés a hely a két üléssor között, kövéren még nehezebb navigálni. Illetve, ha leül mellém valaki, érzem, látom, hogy túl sok helyet foglalok. Amúgy is széles a vállam, dagadtan meg pláne, így átlógok a másik ülésre.
Múltkor cipőboltban kellett ülve lehajolnom, hogy felpróbáljam, bekössem a cipőt, elég kellemetlen volt, olyankor is akadályoz a hájam a kényelmes előrehajlásban. Otthon meg tudom tenni, hogy felrakom a lábam valahova, és úgy kötöm be, de boltban ilyet nem lehet csinálni.
Férfiként írok, de megosztom én is, mit tapasztaltam a barátnőmmel. Én átlagos, inkább vékony testalkatú vagyok, a barátnőm pedig viszonylag alacsony, 100 kg körül van. Nem annyira extrém, de azért főleg a hasa nagy. A kapcsolatunk elején izgultam, hogy fognak emiatt szivatni, de meglepően kevés beszólást kaptam/kaptunk emiatt. Őszintén engem nem zavar egyáltalán ez, és hogy kevésbé mozgékony, de azért van mégis néhány hátrány, amit tapasztaltam:
-túrázások, hegymászás teljesen kizárt. Sétát bírja, de max 3-4 km, és sík terepen
-lépcsőzések problémát jelentenek, ha több, mint 2 emeletet kell mászni (az is lassan megy)
-eseményekre ruhaválasztás gondot okoz néha
-fapados repülőjáratokon a hely picit problémás
-szex nehézkesebben megy, lassú pózváltások, stb
Ezeken kívül semmi problémát nem okoz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!