Van rajta túlsúly, de kép alapján nehéz megállapítani (legalábbis nekem), hogy pontosan mennyi túlsúly lehet rajta. De igen, ő mindenképp ducibb a kép alapján. Egy vékony lány, aki felszed 1-2 kilót, az nem így néz ki. Ez a lány semmiképp sem vékony, az tény.
aug. 3. 18:06
32/39 anonim válasza:
Mainstream szerint ez duci, igen. De sokunknak nagyon bejön ez is. Barátnőm jelentősen ducibb ettől is, mégis alapvetően jó csajnak tartják a környezetünkben, én pedig imádom, a szex is isteni vele. Manapság már egyre elfogadottabb ez a dolog, nem kell szégyellni, ha az LMBTQ minden agymenését elfogadjuk, akkor hadd ne az legyen már szégyen, ha egy nőnek nagy nőies idomai vannak.
aug. 3. 18:22
33/39 anonim válasza:
Csupán nem egészséges a "nagy nőies idom", mert a túlsúly rengeteg egészségügyi problémát hordoz magában. Pl. fájni fognak az ízületek, könnyebben kap egy túlsúlyos szívinfarktust..stb.
Lehet itt ágálni, hogy jaj, de elfogadott a nagy test manapság, viszont nem egészséges. A nagy testű emberek majd meghalnak, ha pár emeletet kell felsétálni.
aug. 3. 18:29
34/39 anonim válasza:
Igen, tudjuk, ma már minden egészségtelen :) És igen, a barátnőm sem tud emeleteket felmászni pihenés nélkül, de ez nem is jelent gondot számunkra. Van aki nagyon soványan sem tud lépcsőzni. 32 voltam
aug. 3. 18:39
35/39 anonim válasza:
Hát, a kövérség az mindig is egészségtelen volt. Hány kalóriát is eszik meg a párod egy nap? Gondolom nem 1500 kalóriát.
"Ha nincs időd az egészségre, majd lesz időd a betegségre."
Tibeti mondás
aug. 3. 18:42
36/39 anonim válasza:
Azért itt sokan túlzásba estek, igen van plusz kiló a csajon az tény, de hogy nektek ez a nagyon dagadt...
aug. 4. 00:02
37/39 anonim válasza:
Szerintem csalóka a kép, ülve mindenkinek nagyobbnak tűnik a hasa, meg a combja, mint állva. De azért látszik, hogy bőven van rajta felesleg, nem 1-2 kiló, amit le kellene adnia, de nem is 20-30 - véleményem szerint.
aug. 4. 12:24
38/39 anonim válasza:
Minimum 12 kgt le kéne adnod
aug. 4. 12:24
39/39 anonim válasza:
Nem tudom miért kell megsértődni ezen, nyilván a balerina alkattól messze van. Fiatal, menjen úszni, biciklizni, pikk pakk eldobja ezt a 15 kilót, nem úgy mint 40-50 felett gyerekszüles utan lesz rajta vagy 50kiló felesleg ha most annyiba hagyja. Az önertekelesnek sem tesz jót, a ferfiak többsege utalja a túlsúlyos nőket, hiába írkálnak itt mást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!