Kb 75-80 valahány kiló között mozoghat, túlsúlyos. Ez több, mint a karácsonyi ebéd... Bár mivel fiatal, így 3-4 hónap alatt simán le tud fogyni ha akar. Nem nagyon elhízott, de elhízott.
aug. 3. 10:21
12/39 anonim válasza:
Akkor a másik oldalról nézve rosszul jártak, ha felső kategóriás paliként ilyen nőkkel kellett beérniük.
aug. 3. 10:38
13/39 anonim válasza:
#10 Én nem ismerek olyan nőt, aki szarkupac, mamahoteles pasikhoz ment hozzá.
Olyan top pasit sem ismerek, aki ilyen kövér nőt vett el.Felénk az ilyen férfiak sportos, vékony nőkkel vannak.Biztos más a környezet.:)
aug. 3. 10:39
14/39 anonim válasza:
#10 Persze.Mert ez a nő jó szülni, dolgozni, kiszolgálni, dugni meg a jó nőkkel fog majd az A+++++++-os pasi.Klasszikus.
aug. 3. 10:41
15/39 anonim válasza:
Én hasonló alkat vagyok, csak jóval nagyobb mellekkel, amiket sosem szerettem. A páromnak pont ezért tetszettem meg, mert azokat a nőket szereti, akik ilyenek. Amúgy nagyon megoszlanak a vélemények, van, aki szerint ez már durva és van, aki szerint teljesen rendben van. (Más kérdés az egészségügyi kockázata)
aug. 3. 10:46
16/39 anonim válasza:
Ha ez a csaj duci akkor tényleg egy borzalmas világot élünk. 60 kg felett már nem nő a nő? Atyaég….
aug. 3. 10:55
17/39 anonim válasza:
Nő vagyok és nem is kifejezetten vékony, de van rajta felesleg. Ahogy rajtam is. Nem sok, de van (nála is nálam is). Rajta egy kicsit több, csak jó elosztásban. Nem néz ki rosszul, de tény, hogy vékonyabban (nem kell feltétlen 50 kg-ra lefogyni) jobban nézne ki🤷♀️
aug. 3. 11:03
18/39 anonim válasza:
16
Senki sem mondta, hogy a képen szereplő személy ne lenne nő. Azt mondtuk, hogy túlsúlyos.
Bizony, olyan világot élünk, amelyben a túlsúlyt túlsúlynak nevezik. Tudom, döbbenet.
aug. 3. 11:35
19/39 anonim válasza:
#16 Nem duci, kövér.
Az számít nőnek, akinek XX kromoszómája van.Teljesen mindegy hány kg.Attól még egy 80 kg-os nő az kövér, hiába nő.
aug. 3. 11:49
20/39 anonim válasza:
Én ilyen vagyok és nem vagyok vékony... Egész életemben basztatva is voltam emiatt. Mondjuk hízni se hízok innen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!