Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ő már tényleg ducinak számít?

Ő már tényleg ducinak számít?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem ő az a kategória, amikor egy vékony lány karácsonykor/rossz időszakában felszed 1-2 kilót, de még így is normál alkat.

Viszont körülöttem erre az alakra már ducit kiáltanak.. neked is annak számít egy ilyen alkat?

aug. 3. 09:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
84%

Ezen a csajon jelentős túlsúly van.

Én vékony vagyok, és hàt baromira nem így nézek ki, ha karácso yjor felszedek 2-3 kilót...

aug. 3. 10:01
 2/39 anonim ***** válasza:
17%

Nekem speciel az ilyen lányok az ideáljaim. Imádom amikor van mint fogni egy lányon/nőn.

Szerintem nem duci, hanem nőiesen telt. F

aug. 3. 10:02
 3/39 anonim ***** válasza:
67%

Véleményem szerint ez kövér, nem duci.

Ebből a pózból fotózva viszont úgy tűnik, hogy viszonylag szerencsésen oszlik el rajta a súly.

Mondjuk kíváncsi lennék hogy néz ki szemből és oldalról álló nézetben.

aug. 3. 10:05
 4/39 anonim ***** válasza:
69%

Én ha 2-3 kg-t felszedek, az meg sem látszik, nagyobb lesz a mellem meg a fenekem és annyi.

Én így akkor néznék ki, ha 25-30 kg-ot híznék.

aug. 3. 10:07
 5/39 anonim ***** válasza:
17%

Nem tudom, hogy itt vannak elszállva az emberek ennyire, vagy a való életben is....bár a való életben kb ez az alkat jön be leginkább a pasiknak.

Szerintem ne az itteni válaszokból vonj le dolgokat. Az itteni nők, kb 50-60 évesek, náluk berögződött a régi csontsovány modellalkat, és mindnekit lekövéreznek aki 42 kilónál többet nyom.

aug. 3. 10:11
 6/39 anonim ***** válasza:
78%

Duci

Komolyan ott tartunk hogy 80kilos nő a normális??

aug. 3. 10:11
 7/39 anonim ***** válasza:
23%
Duci, de sokszor az ilyenekkel lehet a legjobbakat kúrni. Bizony mondom néktek :D
aug. 3. 10:14
 8/39 anonim válasza:
55%
dagadt
aug. 3. 10:16
 9/39 anonim válasza:
71%
20-30 kiló felesleg van rajta
aug. 3. 10:17
 10/39 anonim válasza:
18%
Ahha. Az ilyen baratnőim mentek eloszor férjhez, és nem csóró, mamahotekes, szarkupac maradekokohoz, hanem A+++os pasikhoz!
aug. 3. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!