Ő már tényleg ducinak számít?
Nekem ő az a kategória, amikor egy vékony lány karácsonykor/rossz időszakában felszed 1-2 kilót, de még így is normál alkat.
Viszont körülöttem erre az alakra már ducit kiáltanak.. neked is annak számít egy ilyen alkat?
Ezen a csajon jelentős túlsúly van.
Én vékony vagyok, és hàt baromira nem így nézek ki, ha karácso yjor felszedek 2-3 kilót...
Nekem speciel az ilyen lányok az ideáljaim. Imádom amikor van mint fogni egy lányon/nőn.
Szerintem nem duci, hanem nőiesen telt. F
Véleményem szerint ez kövér, nem duci.
Ebből a pózból fotózva viszont úgy tűnik, hogy viszonylag szerencsésen oszlik el rajta a súly.
Mondjuk kíváncsi lennék hogy néz ki szemből és oldalról álló nézetben.
Én ha 2-3 kg-t felszedek, az meg sem látszik, nagyobb lesz a mellem meg a fenekem és annyi.
Én így akkor néznék ki, ha 25-30 kg-ot híznék.
Nem tudom, hogy itt vannak elszállva az emberek ennyire, vagy a való életben is....bár a való életben kb ez az alkat jön be leginkább a pasiknak.
Szerintem ne az itteni válaszokból vonj le dolgokat. Az itteni nők, kb 50-60 évesek, náluk berögződött a régi csontsovány modellalkat, és mindnekit lekövéreznek aki 42 kilónál többet nyom.
Duci
Komolyan ott tartunk hogy 80kilos nő a normális??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!