Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ez a no manapsag ducinak szamit?
2017. márc. 11. 19:02
2/17 anonim válasza:
Ő nem duci, hanem eszméletlen aránytalan. Jópár embernek bejön az ilyen testalkat, nekem sajnos nem.:(
3/17 anonim válasza:
nem vagy tisztában a duci jelentésével...
24F
4/17 anonim válasza:
Ez az a koffer amibe közmondásosan jó pakolni és még utazni s3m szégyen vele. Jól kinézős szerintem.
30/f
5/17 anonim válasza:
Bárcsak ilyen "duci" lennék!!!
7/17 anonim válasza:
Arra lennék kíváncsi mitől ilyen lapos a hasuk ha ennyire teltek?? Miert kell agyonretusálni?
8/17 anonim válasza:
am ha lenne hasa ilyen combok és fenék mellett, még jól is nézne ki szerintem :D
24F
9/17 anonim válasza:
Duci? Távol van a ducitól. Számomra tökéletes lenne egy ilyen alakkal rendelkező nő. Sokkal vonzóbb, mint a sok pálcika lány manapság, akik mellkasig húzzák a farmert.
30F
10/17 anonim válasza:
Én fele ekkora vagyok,de több pasi is teltnek könyvelt el..33n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!