Ő már tényleg ducinak számít?
Nekem ő az a kategória, amikor egy vékony lány karácsonykor/rossz időszakában felszed 1-2 kilót, de még így is normál alkat.
Viszont körülöttem erre az alakra már ducit kiáltanak.. neked is annak számít egy ilyen alkat?
Hát én ezt imádom.
Ha azt mondjuk, túlsyos --> begyöpösödött, öreg, irígy hárpiák vagyunk.
Ha azt mondjuk, nem kövér --> feminácik vagyunk, akik le akarjuk gyúrni a férfiak torkán az elhízott nőket.
Wtf?
22, de ha nem ilyen alacsony, mint te (meg én), hanem mondjuk 170, akkor kb. 85 kilóval néz ki így.
Én 158-hoz 67-tel nem néztem ki így, vagy 75 nézne ki ilyen durván rajtam.
Baj van a hormonháztartásoddal, vagy betegség miatt vagy ennyire elhízott?
Kb. 20 kg-t kéne leadnod. Most még fiatal vagy, könnyebben menne,amit az egészséged is meghálálna.
És talán nem véletlenül voltál "Egész életemben basztatva is voltam emiatt."
(159 centis 45-46 kg-s 33N)
#27: pcos-es vagyok. Voltam 80 is meg 58. Most valahogy itt megakadt és így is maradt.
Meguntam hogy egész életemben diétázom tini korom óta és nem így szeretném leélni az életem, úgyhogy megbarátkoztam ezzel a súllyal, amíg nem hízom.
"felszed 1-2 kilót"
Ha 1-1 nullát mögé teszel mindkét számnak, végül is igazad lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!