Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csúfolnak a barátnőim,...

Miért csúfolnak a barátnőim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez egy tegnapi sztori, de muszáj kiírnom magamból, mert azóta teljesen el vagyok keseredve. Strandolni voltunk pár barátnőmmel a nagy melegben. Ott kezdődött az egész, amikor átöltöztünk fürdőruhába, akkor elkezdtek vicces megjegyzéseket tenni az alakomra. Itt még azt hittem, hogy csak szórakoznak, nem gondolják komolyan, én is nevetgéltem velük. Aztán voltak gyanús sutyorgások a részükről. Viszont ebédnél igaz, éhes voltam, de betoltam egy lángos után egy kis sültkrumplit meg két palacsintát, jól tele is lettem, amit persze nyilván kiszúrtak, hogy nagyobb lett a hasam. Ezután már kevésbé fogták vissza magukat, és olyanokat mondtak, hogy már akár kismama ruhákat is hordhatok meg hogy be fognak nevezni egy evőversenyre, stb. Hazafelé meg megjegyezték, hogy ilyen dinnyehassal nem kéne croptopot hordani.

Tavasszal mértek a suliban, akkor 163/65 voltam, arra azt mondták, hogy kicsit sok (igaz, még a vékonyakra is azt mondják), azóta csak nem hízhattam olyan sokat, legalább is én nem látom magamon, nem látom magam kövérnek, de lehet, hogy a nyáron kicsit elengedtem magam.

16L

júl. 22. 13:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
30%
Testképzavarod van rendesen, ha nem látod, hogy ez sok. Nagyon sok. Kövér vagy, nincs mese.
júl. 25. 22:04
 22/38 A kérdező kommentje:
Nagyon sok???? Van egy kis hasam meg combom, és már elhízottnak vagyok titulálva??? Szemüveg kéne nektek
júl. 25. 22:07
 23/38 anonim ***** válasza:
31%

Hagyjátok már békén!

Nem hiszem hogy ez hiányzik neki most.

De most komolyan itt tartunk?miért kell bunkózni vele?

júl. 25. 22:30
 24/38 anonim ***** válasza:
60%
65 kg-nál figyelmeztettek, hogy nem haladsz jó irányba, és ezután te meg "kicsit elengedted magad". Le kell, hogy lombozzalak, de ez nem 1-2 kg
júl. 25. 22:41
 25/38 A kérdező kommentje:
Ezek csak számok, de holnap reggel megmérem magam, hadd legyen igazatok🙄
júl. 26. 00:02
 26/38 anonim ***** válasza:
23%

Nekem 2 válaszom is törölte, amiben leírtam, hogy kisbálna.

Persze, hogy testképzavaros.

júl. 26. 05:51
 27/38 anonim ***** válasza:
31%
Na mi a helyzet? Nem mered bevallani mennyi az annyi?? :DD
júl. 26. 11:53
 28/38 A kérdező kommentje:
73 kg vagyok a ma reggeli mérés szerint.......
júl. 26. 12:22
 29/38 anonim ***** válasza:
23%

Hahaha

26-os voltam!!!

júl. 26. 12:23
 30/38 anonim ***** válasza:
57%
Nem igaz, hogy nem tűnt fel, hogy ennyit híztál🤔 eddig senki sem szólt, vagy a ruháidon nem érzeted????
júl. 26. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!