Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért csúfolnak a barátnőim,...

Miért csúfolnak a barátnőim, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Ez egy tegnapi sztori, de muszáj kiírnom magamból, mert azóta teljesen el vagyok keseredve. Strandolni voltunk pár barátnőmmel a nagy melegben. Ott kezdődött az egész, amikor átöltöztünk fürdőruhába, akkor elkezdtek vicces megjegyzéseket tenni az alakomra. Itt még azt hittem, hogy csak szórakoznak, nem gondolják komolyan, én is nevetgéltem velük. Aztán voltak gyanús sutyorgások a részükről. Viszont ebédnél igaz, éhes voltam, de betoltam egy lángos után egy kis sültkrumplit meg két palacsintát, jól tele is lettem, amit persze nyilván kiszúrtak, hogy nagyobb lett a hasam. Ezután már kevésbé fogták vissza magukat, és olyanokat mondtak, hogy már akár kismama ruhákat is hordhatok meg hogy be fognak nevezni egy evőversenyre, stb. Hazafelé meg megjegyezték, hogy ilyen dinnyehassal nem kéne croptopot hordani.

Tavasszal mértek a suliban, akkor 163/65 voltam, arra azt mondták, hogy kicsit sok (igaz, még a vékonyakra is azt mondják), azóta csak nem hízhattam olyan sokat, legalább is én nem látom magamon, nem látom magam kövérnek, de lehet, hogy a nyáron kicsit elengedtem magam.

16L

júl. 22. 13:53
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
74%
A 65 kilóval is az elhízást súroltad alulról, ha meg ilyen vagy, mint a képen, akkor nem 1-2 kiló ment fel azóta. Szerintem ez is testképzavar lehet, hogy nem látod, hogy kövér vagy. Ettől függetlenül a (volt) barátnőid nagyon bunkók.
júl. 22. 16:54
 12/38 anonim ***** válasza:
88%

Fejlődő szervezeted van, kell az energia: mondd ezt nekik.

Ezzel nem mondasz rosszat.

júl. 22. 18:21
 13/38 anonim ***** válasza:
59%

Most ez vagy kamu kérdés, vagy nagyon el vagy tájolva. A képen lévő nő nem kicsit elhízott. Lángost+sült krumplit+2 palacsintát a 100 kilós férjem nem tudna megenni egymás után.

Ettől függetlenül a barátnőid bunkók, de igazuk van. Elhízott vagy.

júl. 22. 22:12
 14/38 anonim válasza:
30%
Tényleg jó lenne odafigyelned az étkezésedre. Ok, hogy fiatal vagy, de abban igazuk van, hogy ha így zabálsz, olyan leszel, mint egy tele@@@@t búvárruha. Kérlek kezdj el sportolni és egészségesen étkezni. A crop top valóban nem neked való. Tudom, hogy le leszek pontozva, mert 2024-ben simizni kell mindenki buksiját, aki tönkreteszi magát. Nem, nem jó a súlyod!!!!!
júl. 23. 07:11
 15/38 anonim ***** válasza:
25%

Akkor harmadszor is leírom,mert kisbálna vagy,és nem látod magad.A csufolással akarták felnyitni a szemed, hogy foggyjál!!!

Minek kell törölni az válaszaimat???

júl. 23. 07:39
 16/38 anonim ***** válasza:
55%
Mert előnytelenül öltözöl, sokat eszel és nem látod, hogy később nehezebb lesz lefogyni. A 3 kaja közül egyet kellett volna csak megenni. Neked az étkezési kultúráddal is probléma van. Nem kell mindent megenni, amit meglátsz.
júl. 23. 11:30
 17/38 anonim ***** válasza:
93%
Ha olyan vagy, mint a képen, akkor túlsúlyos vagy, DE ez akkor sem ok arra, hogy bárki gúnyolódjon rajtad. Cseréld le a barátaid és állj ki magadért.
júl. 23. 12:35
 18/38 anonim ***** válasza:
2%
Ez kamu kérdés. Szerintem az a csaj írta ki aki egyszer már feltett ide egy kérdést, ahol a kövér embereket ócsárolja, és magát fényezi, hogy ő mennyivel jobb náluk.
júl. 24. 07:00
 19/38 A kérdező kommentje:
Utolsó, honnan szeded, hogy kamu a kérdés??? Nekem semmi bajom a kövér emberekkel, sosem ócsároltam itt senkit.
júl. 25. 16:32
 20/38 A kérdező kommentje:
Amúgy ruhában vékonyabbnak nézek ki
júl. 25. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!