A férfiak miért nem értékelik a szépítkezést?
Ma van a tizedik évfordulónk. Napok óta készültem: fodrász, kozmetikus, manikűr, pedikűr, új ruha, cipő, parfüm, szexi alsónemű szett. Úgy volt, hogy elmegyünk vacsorázni, romantikázni. Ma órákon keresztül készülődtem, sminkeltem, műszempillát ragasztottam, hajamat megcsináltam... régen nem éreztem magam ilyen csinosnak és szexinek. Amikor a férjem meglátott, csak annyit bírt kinyögni, hogy "úgy nézel ki, mint akinek behúztak". Ezután elküldött megmosakodni, mert indulnunk kell. Nagyon megsértődtem, összevesztünk. Ő nem érti, mi a bajom, hiába magyaráztam.
Teljesen elment a kedvem mindentől.
A ti párotok sem értékeli, ha kicsinosítjátok?
Nem minden férfi ilyen.
Egyébként ha a normál életben nem csinálsz ilyesmiket, lehet, hogy tényleg túlzás volt, nem is vagy annyira ügyes benne, csak te nem érezted.
Kérdés. Miért gondolod, hogy a műszempilla, kiló smink vonz egy férfit, akivel már évek óta együtt vagy? Elvileg ismered. Önbizalomhiányod van, ennek a mélyére kellene ásni.
Tényleg neki kented ki ennyire magad? Vagy van valami, ami miatt ezt hiszed, ez jó? Közösségi média hatása, kor előrehaladta, stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!