Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A férfiak miért nem értékelik...

A férfiak miért nem értékelik a szépítkezést?

Figyelt kérdés

Ma van a tizedik évfordulónk. Napok óta készültem: fodrász, kozmetikus, manikűr, pedikűr, új ruha, cipő, parfüm, szexi alsónemű szett. Úgy volt, hogy elmegyünk vacsorázni, romantikázni. Ma órákon keresztül készülődtem, sminkeltem, műszempillát ragasztottam, hajamat megcsináltam... régen nem éreztem magam ilyen csinosnak és szexinek. Amikor a férjem meglátott, csak annyit bírt kinyögni, hogy "úgy nézel ki, mint akinek behúztak". Ezután elküldött megmosakodni, mert indulnunk kell. Nagyon megsértődtem, összevesztünk. Ő nem érti, mi a bajom, hiába magyaráztam.

Teljesen elment a kedvem mindentől.

A ti párotok sem értékeli, ha kicsinosítjátok?

2024. jún. 3. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem minden férfi ilyen.

Egyébként ha a normál életben nem csinálsz ilyesmiket, lehet, hogy tényleg túlzás volt, nem is vagy annyira ügyes benne, csak te nem érezted.

Kérdés. Miért gondolod, hogy a műszempilla, kiló smink vonz egy férfit, akivel már évek óta együtt vagy? Elvileg ismered. Önbizalomhiányod van, ennek a mélyére kellene ásni.

Tényleg neki kented ki ennyire magad? Vagy van valami, ami miatt ezt hiszed, ez jó? Közösségi média hatása, kor előrehaladta, stb?

2024. jún. 4. 07:28
 2/4 Metionin ***** válasza:
Bunkó volt, ez tény. Kérdés, hogy korábban is ilyen volt ha kisminkelted magad? Hogy szokott meg, a hétköznapokban mennyire sminkelsz és most ahhoz képest mennyire volt eltérő? Az egy dolog, hogy valamiért nem tetszett a férjednek ahogy kinéztél, de a megnyilvánulása akkor is gáz volt, főleg ha tudta, hogy napokig készültél, jártál ide-oda. Nekem ez kicsit fura, hogy 10 év után te sem tudod belőni, hogy mi az, ami esetleg túlzás és a férjed sem tud kulturáltan véleményt nyilvánítani egy, a legtöbb nő számára azért kényes dologról.
2024. jún. 4. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Attól nem leszel csinosabb ha transzvesztitát csinálsz magadból. Ők szoktak ennyi mindent magukra kenni.
2024. jún. 4. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyilván gyökér volt a pali, ez nem kérdés. Bolond, aki megbántja a neki tetszeni akaró nőt. Másrészt a több órányi (??) sminkelés, pillázás... hát a fene tudja milyen eredményt adott ki :)
2024. jún. 4. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!