Lányok/nők ti mennyit költötök havonta szépítkezésre?
Köröm, szempilla, smink 0 ft(amik korábban voltak sminktermekeim azok bőven jók, illetve kis csalás is volt mert tetovalva lett a szám és a szemöldököm-a két terület 230 ezer volt).
Kozmetikus ahogy érzem mostanában félevente elég egy tisztítás, ez 10 ezer/alkalom.
Fodrász mivel balayageolva lettem januárban júniusban volt csak szinfrissites(a két alkalom volt 40 ezer).
A ruha az szintén szezonális, ha veszek épp valamit.
Az egyéb kozmetikai cuccok meg szintén nagy szórást mutat, mert lehet bevasarolok 20-30 ezerért is(ebben szerumok, tusfürdő stb is benne van), de van ami 3-6 hónapig is kitart.
Én most pl tetoválás eltávolításban vagyok benne ez még 5 hónapig kB 35 ezer forint lesz alkalmanként.
Köröm 2000ft 3 hetente.
Kozmetikus 10-18e ft -havonta (tisztítás, arckezelés,szemöldökfestés, formázás).
Smink, krémek, szérumok 40e ft úgy, hogy hónapokra betárazok mindenből, tehát évente max 2-3 ilyen nagyobb összegű kiadásom van.
Hajam magamnak csinálom, nem járok fodrászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!