Lányok, ti miért nem stresszeltek azon hogy elég nagy-e a melletek?
Stresszelek amiatt, hogy lóg, hogy megnézik. Amiatt, hogy biztos jól leszedtem a testemről, arcomról a szőrt. Amiatt, hogy ne legyek ráncos, maradjak fiatalos, szép legyen a hajam, ápolt legyen a kezem, a lábam, ne legyen rajtam felesleg, legyen rajtam izom.
Aztán azon, hogy ha egy random faszinak az utcán (nem) tetszik rajtam valami, akkor ne szóljon be, ne kövessen, ne fogdosson.
Bárcsak minden miatt úgy stresszelnél, mint a farkad miatt. Lenne csajod.
Senkinek sem kell a teste miatt stresszelnie, pláne olyan dolgok miatt, amiken nem tud változtatni. Számomra az is érthetetlen, amikor valaki a farokmérete miatt lesz depressziós és feszült; ilyen esetben érdemes lenne elmenni egy (szexuál) pszichológushoz.
Nekem kicsi melleim vannak, de sose zavart a dolog. Egyrészt, ha stresszelek, ugyanúgy kicsik maradnak, szóval feleslegesen idegeskednék. Másrészt, ez is a részem, akárcsak minden más, ezt szoktam meg és ez a legkomfortosabb. Harmadrészt, kaptam pozitív visszajelzést, elsősorban a páromtól.
Természetes dolog, ha olykor-olykor önbizalomhiányos az ember egy-egy külső vonása miatt. A párommal és velem is előfordult már. Viszont az rohadt káros, ha valaki erre alapozza az önképét és az önbecsületét, ugyanakkor se változtatni nem hajlandó (pl. elhízás esetén) vagy pszichológushoz menni (pl. farokméret). Ilyenkor lesz valaki olyan gyűlöletteljes, mint amilyennek te is tűnsz.
26/N
Mert elég nagy, F. És?
Nem jelent semmit. Nem előny. És egyébként sem a primitív nyálcsorgatók az eseteim, akik csak ezért esnének belém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!