Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy olyan férfival, aki kissé lusta és laza, viszont jó a dumája és humoros? Soha semmin sem stresszel az életben. Gyakran előfordul, hogy nem dolgozik fél-egy évig, mert sok pénze van. Sok dologra nyitott, sok közös programotok lenne.
Épp egy ilyenhez mentem hozzá 10 éve. Jól esett ez a lazaság, amit hozott az életembe, azt hittem, épp ez kell nekem, lazas, optimista, vicces.
Aztán mikor már 4x annyit kerestem, hullafáradtan értem haza, ő meg ült a rendelt kajája meg az xbox felett a kupiban, mert nagyon ráért a minimálbéres 6 órás home officeos munkája mellett, amiből max 2 órát kellett ténylegesen dolgozni, meguntam. Épp most válunk, terjeszti, hogy hú, de anyagias lettem, megváltoztam, pedig milyen jól megvoltunk, alig veszekedtünk, nem is érti mi van velem. Nem, nem vagyok anyagias, csak felnőttem és felnőtt gondjaim, gondolataim lettek. Nem tartok el tovább egy óvodást. Erre vállaljak gyereket? Azt se tudná életben tartani ha ő maradna vele otthon, a kutyát is elfelejti megetetni úgy, hogy egész nap mellette van. Kösz, nem. Soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!