Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok egy olyan férfival, aki kissé lusta és laza, viszont jó a dumája és humoros? Soha semmin sem stresszel az életben. Gyakran előfordul, hogy nem dolgozik fél-egy évig, mert sok pénze van. Sok dologra nyitott, sok közös programotok lenne.
Figyelt kérdés
Az a mottója, hogy egyszer élünk, 80-90 évesen meghalunk, akkor minek stresszeljünk bármin is, minek csináljunk magunknak gondot? Élvezzük az életet!2023. aug. 7. 21:23
11/32 anonim válasza:
Akibe én most szerelmes vagyok, az nem ilyen,bár humoros, és okos, de legalább dolgozni hajlandó.
12/32 anonim válasza:
Nem kellene.Amúg, egy dolgozó, fizetésből élő nővel hogyan csinálna rengeteg programot?
Péntek este meg szombaton?Az azért nem olyan rengeteg.
Egy átlag embernek van 20 nap alap szabadsága + ami életkor alapján jár egy évben, ez szintén nem túl sok.
Addig az aranyifjú mivel ütné el az időt?
13/32 anonim válasza:
A kérdező nem gondolta át azt hiszem :")
14/32 A kérdező kommentje:
Ritkán rendel házhoz kaját és nem gamer.
2023. aug. 7. 21:39
15/32 anonim válasza:
#4: FYI: attól, hogy valakivel sok érdekes témáról lehet csevegni, és diplomája van, még simán lehet üresfejű. Szerintem nézz utána a szó pontosabb jelentésének.
16/32 anonim válasza:
Kérdező, ha megfogsz egy csajt, akkor szeretni fog mindenhogyan. Vagy most -kinek is akarsz imponálni?
17/32 A kérdező kommentje:
Nem akar gyereket és lehet, hogy soha nem is fog akarni. Háziállatot sem nagyon akar, de arra talán rá lehetne venni. Max. 1 kutyára vagy macskára. Szereti az állatokat.
2023. aug. 7. 21:41
18/32 anonim válasza:
#17: te most magadról beszélsz egyes szám harmadik személyben? Mert ha igen, az eléggé röhejes, a többség óvodás korára leszokik erről.
19/32 A kérdező kommentje:
Én csak a kommentjeitekre reagálok és ezzel plusz infókat közlök. :D
2023. aug. 7. 21:43
20/32 anonim válasza:
Akkor keress olyan nőt, aki szintén nem akar. Nekem pl van egy 4 és fél éves kisfiam, és azt már most tudom, hogy ha valaha is lesz új párom, nem szeretnék többször szülni.
Nem értem amúgy, kit próbálsz meggyőzni és miről 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!