Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, ti miért nem stresszel...

Lányok, ti miért nem stresszeltek azon hogy elég nagy-e a melletek?

Figyelt kérdés
Miért csak a férfiak stresszeljenek a farkuk miatt?
2024. máj. 5. 17:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Mert nem a mellemmel kell szexelni, az csak kiegészítő.
2024. máj. 5. 17:31
 2/21 anonim válasza:
94%
Senkinek se kell stresszelni. Nem fog senki fegyvert a fejedhez. És a nők szerinted miért sminkelik agyonra magukat és mutogatják magukat az interneten? Mert semmi önbizalmuk és ezzel próbálnak kompenzálni.
2024. máj. 5. 17:33
 3/21 anonim ***** válasza:
76%

Szerinted mellplasztika van több, vagy farokhosszabbítás? Pedig mindkettő megoldható sebészeti úton.

De lefogadom, hogy kisajakplasztika is több van. Pedig ott tényleg csak esztétikai kérdés.

2024. máj. 5. 17:33
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Mert leszarom, akinek nem tetszik, az keressen mást, nem tökéletesek a melleim de nem extrémen rosszak. Férfiak is full feleslegesen stresszelnek ezen kb 13-14 centi felett, magatoknak generáljátok a problémát. Azok stresszelnek csak valamennyire jogosan, akiknek tényleg valami átlagtól nagyon eltérő melle/pénisze van, a férfiaknak csak azért rosszabb, mert a pénisz többet számít a szexben általában, mint a mell. (Nyilván kivéve ha egy rossz mellű nő egy mellmániással kerül össze, de a többieknek ott a segg, arc, combok, akármi.)
2024. máj. 5. 17:34
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
Például, mert a szex lehet jó mell mérettől és formától függetlenül.
2024. máj. 5. 17:35
 6/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem, mert én nem tartom / látom szépnek a nagy melleket, tehát nem is akarnék olyat. Aki meg férfiként kifejezetten nagy mellű nőt akar, az nekem alapból bányászbéka színvonal. Tehát ez egy jó szűrő is számmra.
2024. máj. 5. 17:35
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
#6 nekem sincs nagy mellem és nem is akarnék, de ettől még nem kell lenézni azokat a férfiakat, akiknek ez jön be. Ugyanúgy joguk van az egyéni preferenciához, mint bárkinek.
2024. máj. 5. 17:39
 8/21 A kérdező kommentje:
Én nem stresszelek, de ti megérdemelnétek hogy stresszeljetek.
2024. máj. 5. 17:40
 9/21 anonim ***** válasza:
85%
Mert elég nagy.
2024. máj. 5. 17:44
 10/21 anonim válasza:
100%
#8 Most, hogy mondod, egy rózsadombi luxusvillát is megérdemelnék. 😉
2024. máj. 5. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!