Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom rá hogy stresszeljek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom rá hogy stresszeljek emiatt? 20L

Figyelt kérdés

Nos..158 cm, és 70-73 kg vagyok, nagyok a melleim,van rajtam felesleg, az arcom szép szebb mint a testem.

Sokszor azért félek kapcsolatokba bele menni,mert ha szexhez kerül a sor..Le vetkőzzük gátlasainkat.

Tartok attól hogy a testem nem megfelelő a partnerem számára.. hiába szeret ,de nem lehet tudni ki milyen felfogású mi tetszik neki.

Igyekszem változtatni a testemen,de sok műtétem volt, így hanyagoltam a sportot

Alakulóban van egy kapcsolatom..De nagyon félek ha oda kerül a sor ki fog ábrándulni.. igaz nem olyan vészes a testem.. de ahogy elnézem a többi sovány karcsú lányt.... Az onbizalmam porig ég

2017. jan. 19. 10:48
 1/8 anonim válasza:
88%
Ne legy buta!:) megertem a felelmed, de ruhaban is latja , hogy nem vagy nadszal ( ami nem is baj, mert sok ferfi nem szereti). Es ha kitartoan keres es randiztok akkor tetszel neki valoszinuleg, ugy ahogy vagy. :)
2017. jan. 19. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Pont, ahogy az első mondja.

Ruhában is látni, hogy kinek milyen az alakja, nem lesz akkora meglepetés, hogy festesz ruha nélkül. Főleg, ha elmúltatok 16 évesek, és ő is látott már nőt pucéran. :)

Gondolom, te is el tudod őt képzelni ruha nélkül, nem lesz meglepetés legfeljebb csak a farok mérete, de ha volt már egy kis taperolás, akkor az sem.

Ezen kívül, ha valakinek a telt idomok nem jönnek be, az akkor se kezd veled, ha ruhában vagy, nyugodj bele. Aki viszont igen, az azért teszi ezt, mert tetszel neki, valószínűleg neki a molett csajok jönnek be. Hiába nyomja a média a csontsovány szépségideált, nagyon sok férfinek még mindig az jön be, ha van mit fogni. ;)

Ha ennyire gátlásos vagy, akkor első szexnél hagyj fent magadon valami jelképeset, mondjuk egy csipkés trikót (valami szexit), és kész.

2017. jan. 19. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem tetszik, akkor valtoztass. Erre sokat nem lehet mondani, viszont ehhez a magassaghoz ez mar eleg eszreveheto tulsuly, szoval aki igy is veled kezd, az tisztaban van vele, hogy az agyban hirtelen nem valtozol at 175 centis 50 kilos Victoria's Secret pillangova... es megis veled kezdett, szoval valoszinuleg ezek a lanyok jonnek be neki.
2017. jan. 19. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

Én nekem pedig már elegem van a sovány nőkből (nem általánosításképp). Volt egy barátnőm, akinek volt egy kis súlyfeleslege, neki is nagyon szép arca volt és folyton panaszkodott nekem, hogy mit tegyen alig eszik és nem tud fogyni, pedig nekem nagyon tetszett az alakja, semmi gond nem volt vele. Szerettem...de annyira foglalkozott önmagával, hogy már engem hanyagolt. Ki is akadtam egy pillanatra, próbáltam segíteni, de mind hiába. Hasonlóan kisebb növésű volt, mint Te.

Egy másik barátnőm, most mentünk szét (nem részletezném milyen okokból), de nagyon sovány volt, 50 kg, és azt mondta, hogy el van hízva, ő is alig evett valamit, max két kávé egy nap és ennyi.

Nem értem, miért kell egy, a média által közvetített sztereotípiát követni? Nekem pont, hogy ezek a sablon vékony nők nem jönnek be, hogy jaj a kenyér hízlal, együnk puffasztott rizst. A vicc az, hogy az még jobban hízlal. Mindegy is, eltértem a témától...

A lányoknál manapság ez nagy probléma, egyrészt önbizalomhiány, másrészt mindenkinek meg akarnak felelni, ne tedd! Itt a kijelentésedben az a probléma, hogy nagyon sugárzik belőled az önbizalomhiány és ezt úgy állítod be, mintha egy probléma lenne, 70 kg az semmi. Én olyan nőre vágyom, aki nem akar fogyni és én bevallom, de nem szeretem a sovány nőket. Nem ez teszi az embert, fogadd el önmagad és megtalál az aki szeretni fog.

24F

2017. jan. 19. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Feleslegesen stresszelsz. Akivel alakul valaki, az látja az alakod. Ha gondolod, küldj róla képet. Lehet, hogy túlreagálod.
2017. jan. 19. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Nem mutasd magad másmilyennek, mint amilyen vagy, és akkor nem fog olyan belédszeretni, aki másmilyennek hisz. Ennyi. :)
2017. jan. 19. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha már odáig jut a dolog, akkor nagyon kicsi a valószínűsége, hogy az alakod miatt fog otthagyni. Persze, a te részedről is úgy korrekt, hogy nem próbálod magadat olyannak mutatni, amilyen nem vagy (magyarul nem passzírozod bele magad aprócska ruhákba, csak hogy vékonyabbnak tűnjél). Ja és önbizalom!! Fontosabb talán mint a külső, egy magabiztos nő sokkal izgalmasabb, mint egy gátlásokkal küzdő...
2017. jan. 19. 18:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerencsére lecsengőben van ez a szárazkóró divat, és újra az egészséges női test lesz az ideál. Csak nehogy átessünk a ló túlsó oldalára, mert az nálunk könnyen megy.
2017. jan. 20. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!