Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom "félni"?
A párommal 8 hónapja vagyunk együtt. Kb. 1 évvel ezelőtt szakított vele az exe 3 év után egy másik férfi miatt. Mi a szakításuk után 5 hónappal később jöttünk össze.
Az egyik barátom által a fülembe jutott, h a csaj már nincs együtt a sráccal. Néhány napja szakítottak. Pár napja a barátom is beszélte, h ennél a csajjal, h ő volt aki elb*szta (őt idézem, szóval elnézést a trágár kifejezésért :) ) de a csajé volt a végső szó (elég szomorkás hangnemben mondta, pici alkohol volt a fejében)... Ebből valahogy én azt következtettem ki, h belül még mintha nem tette volna túl magát rajta? Vagy vágyakozik vissza hozzá? Kellene félnem attól, h ha netán ez a párom fülébe jut akkor "felélesztik a tüzet" ? :/ Ti ezt a félelmeteket elmondanátok a párotoknak?
Ha bízol benne, hogy megnyugtat, és nem kiakad, hogy mit féltékenykedsz, akkor érdemes elmondanod.
Nekem, mikor anno ilyen félelmeim voltak, megosztottam a párommal (na jó, legyünk őszinték: mikor már eleget rágtam magam rajta, egyszer kiborultam, és hozzávágtam, hogy bezzeg a másik csaj... :D), ő néhány beszélgetés után megnyugtatott, hogy tényleg soha nem menne vissza a csajhoz, akkor sem, ha nem lennék.
Nem mondom, hogy nem ugrik elő bennem a féltékenység néha, ha hallok valamit a csajról, de megtanultam kezelni, a párom meg azóta is velem van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!