"Jajj! Meglátsz fehernemube!" kiabalja,de ugyanakkor meg ott feszit bikinibe a strandon. Mi a kulonbseg? Ugyanannyit (vagy még annyit sem takar) ha strandon vagyunk.
Igen szomorú, ha a feleséget zavarja az, ha a férje vágyik rá.
Nem gondolod?
"szomorú, ha a feleséget zavarja az, ha a férje vágyik rá"
Lehet, én olvastam felszínesen, de én ilyet nem láttam bele a sztoriba. Szerintem csak a prüdéria zavarja a kérdezőt, amit full megértek, mert nagyon zavaró tud lenni.
Régen az én feleségemnek is voltak olyan bogarai, hogy nem mehettem be vele a próbafülkébe, mert mit gondolnak majd az eladók. Néztem, hogy köszi b.meg, hogy azért kell egyedül kint b.sznom a rezet az áruházban, hogy kecskeméti Auchan eladói nehogy véleményt formáljanak rólunk - amit mellékesen amúgy sem tennének. Szerencsére ő ezeket már régen letudta, nincs ilyen problémánk már.
Ha meg minden prüdéria és szégyellősség mellé simán húz bikinit a strandra, akkor meg pláne megértem, hogy kiakad a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!