"Jajj! Meglátsz fehernemube!" kiabalja,de ugyanakkor meg ott feszit bikinibe a strandon. Mi a kulonbseg? Ugyanannyit (vagy még annyit sem takar) ha strandon vagyunk.
"felhaborodott ferj aki kiakad azon hogyha a felesege elvonul a furdobe atoltozni,de a strandon meg vonaglig mint egy repedtsarQ"
Amúgy ha ezzel kezded egyszerűbb lett volna. :) Elég más gellert ad a kérdésnek.
Kérdező, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy miután ennyi ember leírta neked, hogy mi a különbség, így már érted? Vagy még mindig ott jársz, hogy "semmi különbség, sőt!!"?
Komolyan érdekel, hogy ez részedről egy valódi kérdés volt, vagy csak vártad a megerősítéseket, hogy "na igen, igaz, semmi különbség, a nők hülyék!!"
Igy legyen 5osom a lotton!!!! Tudtam,hogy egybol erre fog hirtelen mindenki hivatkozni hogy "szar a házasságotok". Vegre van mibe kapaszkdni es okot talalni.
Pontosan mint mikor elmesz a dokihoz, tok mind1 hogy mi a bajod,de ha dohanyzol akkor attol van!
""Tudtam,hogy egybol erre fog hirtelen mindenki hivatkozni hogy "szar a házasságotok"
Nem erről van szó, csak nem éppen szépen beszélsz a feleségedről. Eléggé úgy hangzik, hogy tele vagy frusztrációval miatta.
"Eléggé úgy hangzik, hogy tele vagy frusztrációval miatta."
hogy tele vagyok-e? hat rohadt modon.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!