Mennyire "normalis", hogyha valaki bakancsokra 40-50 ezret kiad, de minden mast (a farmereken es a fehernemun kivul) turkalobol vesz?
"meg szerinte lelkuk, es simogatni is szokta oket"
Szerintem csak ez a része fura, abban teljesen igaza van, hogy turikból teljesen jó ruhákat ki lehet fogni, sőt sokszor jobbakat is, mint pl egy fast-fashion boltban lehet.
Mindenki eldöntheti maga, hogy neki mi éri meg és mi nem, más meg táskákra költ sokat vagy épp számítógépre, TVre míg a lakása többi része leértékelt IKEA részlegről van. Én plparfümre kiadok 25e-t, míg ruhákat hozzá hasonlóan turkálóban veszek, kajákból, cigiből stb sem épp luxust veszek.
Amúgy ha szabad kérdezni goth stílusú az illető ugye? :)
Csak azért tippeltem, mert goth haverjai kb fél karjukat és elsőszülött gyermekeiket odaadnák egy Killstar bakancsért.
Így leírás alapján amúgy végképp hasonlóak vagyunk a barátoddal. :)
De lényeg a lényeg, hogy mindenkinek van valami hobbija, az övé úgy néz ki a bakancs gyűjtés.
Én is a cipőkkel (bakancs, túracipő) vagyok így. Bár általában ezeket a cipőket leértékelve veszem. Kényelmes, strapabíró cipő és bakancs kell, mivel rengeteget sétálok, túrázunk. Egy ismerősöm meg különleges parfümökért fizet embertelennek tűnő árakat miközben mondta, hogy már egy éve kéne új melltartót vennie.
Amúgy ismerősi körben olyan ember szólt be ezért, aki egy hétvég buli alatt simán elvert 30-40ezret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!