"Jajj! Meglátsz fehernemube!" kiabalja,de ugyanakkor meg ott feszit bikinibe a strandon. Mi a kulonbseg? Ugyanannyit (vagy még annyit sem takar) ha strandon vagyunk.
Az nem normális dolog, ha a párjának fél megmutatni a testét, vagy akár a fehérneműt.
Szerintem erről beszélgess vele. Nem erőszakosan, de ez fontos kérdés.
Van egy elkepzelesem....
Most jutott eszembe. Peldaul 0 sokaig lakott a szuleivel mielott osszekoltoztunk. Es ott ertheto volt,hogy elmegy az ember oltozni es nem a szulei elott pucerkodik. Es lehet,hogy ez megszokassa valt.
De am jaja, fel fogom hozni delutan ezt a temat.
"a n0k szerintem prudebbek"
Inkább úgy mondanám, hogy szégyellősebbek, szemérmesebbek. Mivel amúgy sokkal sebezhetőbbek, ez szerintem maximálisan érthető is.
"Es lehet,hogy ez megszokassa valt."
Szerintem is valamilyen becsípődés van a dologban.
Más téma, de szerintem lehet érteni a párhuzamot: a feleségem sokszor akasztott ki azzal, hogy nem lehetett semmit a radiátornak támasztani, mert félt, hogy kigyullad. Nem értettem, hogy mégis mi a f.szért gyulladna ki bármi, mire összeállt a kép, hogy gyerekkorában konvektoros fűtés volt, és neki tudat alatt beakadtak a gyerekkori szigorú intelmek, hogy nem szabad semmit rajta hagyni.
Valami ilyesmit képzelek el a feleségednél. A szex, meg az átöltözés valami prűd erkölcsből van hashtagelve, a strand meg egy teljesen másik irányból merít.
"nekem sem lenne kedven"
Akkor miért ment hozzá? Nem most ismerkedtek meg. Nem hiszem, hogy csak ez lenne az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!