Nincs egy szett fehernemum, az csovesnek szamit?
Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 18:53
1/7 A kérdező kommentje:
Lenne ra penzem de nem koltok ilyenekre ha nincs baratom...
2020. máj. 3. 18:54
2/7 anonim válasza:
Szerintem nincs baj vele, nekem sincsen 😅 Legalább a többit úgy kombinálom ahogy az eszem kidobja
3/7 anonim válasza:
nekem sincs, szabadon válogatom azokat amik vannak
4/7 anonim válasza:
Nekem sincs, pedig van párom. Vannak szép fehérneműim de nem szettbe. Én inkább veszek helyette minőségi ruhát😊
5/7 A kérdező kommentje:
En is igy vagyok vele
2020. máj. 4. 10:12
6/7 Metionin válasza:
Nekem sincs. Ha nagyon akarom akkor szinte minden fehérneműm fekete, szóval majdnem bármi bármivel összeillik. De nem szoktam ezzel foglalkozni, sima fekete sportmelltartókat hordok sima fekete bugyikkal azt cső. De legutóbb nem találtam megfelelő bugyikat fekete színben, így bordó és sötétkék lett. Na azokhoz nincs passzoló melltartóm, és akkor mi van?
7/7 anonim válasza:
Amúgy a legegyszerűbb: fekete bugyi, fekete melltartó. :D Onnan már csak a fantázia szabja a határt :D Színben összeillik, ha csipkés az sok darabon egyforma... olyan, mint a szett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!