Szerintetek igaz, amit a cikkben írnak?
Vannak talán két pont, amivel egyetértek. Az egyik, hogy jó carmwrt találni (még férfiaknak is) nehéz, a másik, hogy nőknek általában (de nem minden esetben) tényleg kevésbé előnyös voselet.
Az viszont, hogy kényelmetlen és frissen mosva alig bírja magára erőltetni inkább arról árulkodik, hogy még azzal a hosszú farmervadász bevásárló körutakkal sem tud a méretére és alakjára megfelelő darabot választani.
Ez a cikk egy baromság.
Nem minden nő topog tűsarkú cipőbe és feszülős szoknyába. A cikket író hölgy biztos egy budapesti belvárosi, panorámás, csilli villi irodában dolgozik.
De aki termelőcégnél dolgozik, akinek át kell járnia az üzemen (nem csarnokos, a szabadtéren targoncák, teherautók közlekednek) napjában többször, inkább felvesz egy farmert és egy lapos cipőt, mert kényelmetlen lenne a magassarkú, ceruza szoknyácskával, ráadásul a napi munkádban még akadályoz is. Nem beszélve akkor azokról a nőkről akiknek át kell öltöznie a munkahelyén. Én ha operátor, technikus lennék egy termelő cégnél vagy ápolónő, szülésznő, asszisztens a kórházba biztos, hogy nem kínlódnék a szoknya, harisnya, magassarkúval.
Mondjuk én magam miatt öltözködöm, nem más nők irigykedése miatt, erre utal mikor azt írja farmerban alul öltözöttként érzi, pláne ha egy szoknyás hölgy jön vele szembe.
Én a lazább stílust képviselem, blézer, kardigán, blúz vagy ing, farmer és lapos cipő. Kinőttem abból a korból, hogy érdekeljen ki mit gondol rólam.
A cikk írója viszont nem akar tudomást venni arról, hogy mindenki más, saját stílusát erőltetné a naív fiatalságra.
Mindenki döntse el mit akar felvenni és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!