Hogyan fogadjam el a lógó melleimet? 18/L
Figyelt kérdés
Mindig is kicsi mellem volt, ami miatt éveken át gúnyoltak. Azonban egyszercsak hirtelen megindult, el kezdett nőni, de annyira, hogy már lógnak. 75/C 75/D melltartókat hordok, de mikor menstruálok, akkor még jobban megduzzadnak, akkor már kell a 75/DD. Nehezen találok megfelelő melltartót, mert egyik sem tart rendesen. Hiába állítom be a pántját, a mellem húzza le. Ráadásul eléggé feltűnő, mert a testalkatomhoz képest eléggé nagy a mellem. Lehet számba nem tűnik annak, de nekem, mint 52 kilósnak, elég nagy. Utálom, hogy a férfiak, fiúk megbámulják. Vagy mikor azt hallom, hogy "Mekkora melle van". A nő, lány barátaim mind azt mondják, hogy ők hálásak lennének, mit megadnának azért, hogy ekkora legyen nekik, de azt nem tudják, hogy csak a melltartó miatt tűnik szépnek, mert valójában lógnak. Bikinit is csak olyat tudok felvenni, ami merevítős, és abból is meg kell válogatni, hogy milyet, mert fontos, hogy tartsa rendesen. Felsőt, kabátot, inget nehezen tudok venni. Ami mellbe jó lenne, annak a karja, válla nagyon bő. Megaztán, ott van az, hogy ha lesz komoly kapcsolatom, nem merek majd levetkőzni, mert elmegy a párom kedve. Azt hiszi, hogy feszes kerek mellem van, aztán lekerül a melltartó, és undorodva nézi, hogy lógnak. Sose volt még komoly kapcsolatom, de félek, hogy emiatt nem is leszm oke, mondták barátnőim, hogy ha szeretni fog, elfogadja majd a mellem, meg szeretni fogja azt is, de én nem hiszek ebben. A férfiaknak a nagy feszes, kerek tetszik.jan. 1. 11:26
21/22 anonim válasza:
Én elfogadnám,nekem szingli pasiként tetszene,tetszenél,sőt!
Szerintem az ilyen cicik,s "tulajdonosuk" a legszebbek.
Ha gondolod,írj nekem privátba,szivesen fogadnám!
22/22 anonim válasza:
Add a számba...
Én tartom,s közbe szopogatom,izgatom,kényeztetem neked!
Imádom az ilyen ciciket!
Szerintem az ilyen formájúak a legszebbek a világon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!