Hogyan fogadjam el a lógó melleimet? 18/L
4-es vagyok...
Jó lenne tudni, miért pontoztak le amúgy.🙂
Ne legyünk már ennyire prűdek, rengeteg ember sokkal durvábban átalakíttatja a testét, mint egy egyszerű mellplasztika. Meg aztán a plasztikai sebészet rég túlhaladta a 80-as évek össze-vissza álló strandlabda látvány világát. Normális helyen ma már úgy megformálják, hogy nem mondod meg róla igazi-e vagy sem.
Kérdező, számos módja van annak, hogy javíts az önbecsüléseden. Nem kötelező azt mantrázni magadnak, hogy "fogadd el így".
Ezennel megragadnàm az alkalmat, h gyűjtést szervezzek #1 agyműtétjére is!
Kérdező.
Igen, làtvànyos az ekkora mell, emiatt nézik/nézzük meg.
Én inkàbb a hàtgerinci bàntalmak miatt aggódnék a helyedben, mert az relevànsabb.
Ne szégyenkezz a melleid miatt, a pàrod szeretni fog velük együtt (vagy épp miattuk).
Pszichológus segítségével.
Neked ugyanis nem a melleddel, hanem az önértékeléseddel vannak komoly problémák. Ha másmilyen lenne a melled, akkor sem tetszene, vagy ha mégis, akkor lenne más, amin problémáznál.
A lányok/nők engem is megnéznek a hajam miatt, mégsem zavar.
"melltartó miatt tűnik szépnek"
Akkor mégjobban mi a problémád vele, ha szépnek tűnik? Szépnek látják amikor megnéznek. Nem csunyának.
"mondták barátnőim, hogy ha szeretni fog, elfogadja majd a mellem, meg szeretni fogja azt is, de én nem hiszek ebben. A férfiaknak a nagy feszes, kerek tetszik"
Pedig teljesen igazuk van a barátnőidnek. A normális fiúk szeretni fogják a melleidet, veled együtt. (Ez most olyan mint egyes fiúknál a farokméregetés probléma, hogy a nőknek csak a nagy kell és önbizalmhiányosak. Ez ugyanaz. Neked sem a méret a lényeg.)
Az olyan fiúk meg akik a mellekért kellesz nekik, azok úgy úgy sem kellenének neked.
Köszönöm mindenkinek!
11# A 70-es méret már szorítana, az E kosár pedig nagy lenne.
Hidd el a barátod imádni fogja én is imadnám.
Meg hát nem csak ez számít aki szeret téged az mindent szépnek fog rajtad látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!