Hogyan tudnám elfogadni a lógó melleimet? Van rá valamilyen torna, hogy feszesebb legyen? 20/L
#3 "A nagy mell mindenhogy szebb a kicsinél"
Neked.
Ugyanez volt a bajom, mar tukorbe sem birtam nezni. Az elejen is csak igy voltam vele ahogy Te. Kivanom hogy ne igy legyen, de fog ez jobban is zavarni.
Nincs ra semmilyen torna, de tenyleg, barki mondja ne hidd el. A mell az zsir, puha kotoszovetekbol all.
Nyilvan ez anyagi hattertol fugg, de ezen csak a mutet segit.
Ha dolgozol vagy dolgozni fogsz tegyel mindig felre egy kicsit, es nem hamar sajnos, de meglesz! Hajra, tapasztalatbol mondom hogy ez megeri.
# "Nincs ra semmilyen torna, de tenyleg, barki mondja ne hidd el."
De. A mellizomerősítő gyakorlatok hatására a mellizom térfogata (is) megnő, kiemeli a mellet. Emellett ha kicsit szálkásít, a mell zsírjából is veszíteni fog, így a két hatás együtt azt eredményezi, hogy kevésbé fog lógósnak tűnni az eredeti állapothoz képest.
Kérdező, amúgy a férfiak nagyját nem is zavarja a lógás. Én pl. a kis, feszes melleket szeretem. Gyermekem születése után azért egy ilyen 8-10 kiló felszaladt a feleségemre + szoptatás, így a korábban sportos, feszes cickók most nagyobbak és lógósabbak. Mégsem zavar, hogy az ideálomhoz már nem közelítenek, ugyanúgy szeretem kényeztetni. Szóval ez a probléma igazából csak a te fejedben létezik.
Ui.: Azóta újra edzz a feleségem, így bár a mellmérete újra kisebb lesz, valószínűleg a lógósság meg fog maradni. De a lőtéri féllábú vak komondort nem érdekli. Szexi az egész nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!